usschhh

God morgon alla, har just kommit till mamma och har gjort mig en gröttallrik, blev mannagrynsgröt. Riktigt gott med kanel och socker.

Som vanligt så ska allting krångla för mig så mina bilder vill inte läggas in på mammas dator. :/ ska försöka senare idag så hejs..

Sista dagen i skolan

Hejsan hoppsan lillebror, är på ganska så bra humör idag. Har just slutat min lektion nu så jag ska bara prata med en till lärare och sedan så är jag klar för skolan denna veckan, då är det endast 1 vecka kvar och så grymt skönt. Men lite plugg är det kvar fast det går ju ganska snabbt att bli klar med.
'
När jag kommer hem så kommer jag lägga in bilder från kameran. Fredrik lekte slut på alla mina batterier på kameran :/ han tyckte typ det var roligare än vad jag tycker hahha..

ajaj hejs

Nu är det såhär

God morgon, jag har hunnit jätte mycket nu på morgonen, eller jag har gjort lite engelska läxa och renbäddat sängen.
okej, det var inte så himla mycket men, jag börjar klockan 13.35 idag och just nu väntar jag på att min pitepalt ska blki klar. Det är så sjukt gott med mycket smör till (A)

Jag har kvar att göra:

Äta
Träna
Duscha
Klä på mig

Kameran är på laddning så det blir inga bilder i detta inlägg.

SOLASOLASOLASOLA

Sitter just nu hemma hos fredrik och hans mamma har fått se på min gamla kamera, hon ska köpa den så det känns skönt att få tillbaka lite pengar iaf.

Måste verkligen komma ihåg att köpa naglar och göra sådär fina, vart riktigt sugen på det nu men det får bli på fredag då man har pengar. börjar inte förän klockan typ 2 imorgon eller något sånt så riktigt sovmorgon blir det. Men ändå så måste jag typ sitta i flera timmar och plugga. jobbar på kvällen så då hinner jag nog inte.

Det blir ju 27 och 29 grader på lördag och söndag och jag kan lova er att det blir att SOLA.


sitter på fredriks dator så det får bli en gammal bild men tagga vädret ;)


Naglar

Har ni kollat i Fokis blogg? De där naglarna hons gjorde riktigt coola faktiskt undar på att göra likadant eller inte så många detaljer på dem men lite. Köper man det på kiks eller? ska kolla då jag får PENGARRR :) är helt pank just nu.. :/

hade inget annat att skriva puuss

juste hennes blogg heter foki.blogg.se bra kamera har hon också..

Förkylning?

Har just kommit hem och är helt slut måste ju vara någon förkylning pågång. Iaf så väntar jag på att Fredrik ska komma och hämta mig vi ska ju nämligen fara och kolla lite saker med kameran. haha fan vad dom kommer tycka jag är dryg. Först så står jag där och frågar en massa saker sedan går jag därifrån sedan går jag tillbaka och står där typ i en halvtimme och frågar en massa fler frågor. haha Det får dom stå ut med det är ju jag.. (A)


Du är faktiskt lite söt (A)

Nu är det igång igen

Nu är det engelska snart redovisning igen. Fast på engelska men det ska nog gå bra. känns som jag kan texten ganska bra iaf.
Just nu länktar jag verkligen tills jag slutar så att jag kan fara hem och sova. Känner verkligen att jag behöver en power nap en stund. 


till helgen kör vi igen.. :)

hejsan

hejsan, min dag började riktigt dåligt idag. Vaknade och såg att det var dåligt väder ute, jag har två redovisningar idag och en i gruppen är borta. så vi måste ta dens arbete och redovisa. Blir typ att läsa innantill men det funkar väll?
Måste fara och kolla upp kameran idag självklart den skulle krångla med mig nu då den är ny och allt. ååh allting går mot min långa blommiga fina väg.


 


jag ville leka lite (A)

Fan också

hejsan är hemma hos mamma nu och jag lägger in bilder och sånt från det jag gjort idag senare ikväll. Såhejs. Tror kameran inte gillar mig måste tillbaka med den och kolla upp en sak. självklart nu då jag är så glad och allt.

Foto

Tack till er som tycker att headern vart fin. själv så tycker jag att det är mycket finare än mina förra. känns som frächare och sånt. Men visst finns det saker att ändra men det gör jag nog på lektionen istället (a) så jag har någonting att göra där.

På Kameran så fanns det ju självklart inte svenska så jag fattar ingenting men tydligen så skulle man kunna installera svenska på den med hjälp av en skiva och jag är ju inte så bra på sånt så jag beger mig till skogen och där får min syster hjälpa mig istället. Sedan är det bara att gå ut och fota.

Längtar tills man får de där fina bilder som man kan vara stolt över att man fotade, gick till och med upp tidigare imorse för att fota lite :)

 
Hoppas jag kan ta liknande bilder fast bättre med min nya kamera. Dessa tog jag med min gamla.


Ny Kamera :)

Hejsan, är jätte glad just nu men 4000kr fattigare. Köpte en olympus kamera tror jag den hette. Det är exakt som jag vill ha det och inte så jätte dyr ändå.


Ska kolla lite läxa nu och läsa bloggar, hejs

Måndag

Här har ni lite bilder från Kulturnatta 2009 :)

 

Ni får endast tre bilder nu orkar inte lägga in fler just nu. Iaf så sitter jag på fek och ska göra ett grupparbete. Som känns riktigt tungt just nu.. Men ska lämnas in iaf :P

De säger jag är lik lotta på bråkmakargatan

Är i skogen nu så jag lägger in bilderna från igår ikväll.. Kan bara säga attt gårdagen var hur bra som helst.



Svar:

Till dig elsa ja jag ska sälja mig kamera för 2000kr tror jag, om jag nu köper en alla säger att det är jätte onödigt men. VI får se har redan två köpare på den.

Kulturnatta 1

Vi hade lite grann





Olle marieee


Kulturnatta

Gårdagens klädsel.



Ska fara nu igen.

Har nu gjort mig iordning och packat klart. Ska snart bege mig till mariedal tror jag det heter och sova där till imorgon då det är kultirnatta. Vi ska typ börja tidigt imorgon så kväller kommer bli sjukt kul :) Har 12 öl så jag kommer nog klara mig, det är dessutom stark också så.. haha as kalas (A)


Söt och goo..

Shopping

Kom på att jag har glömt att visa den nya tjocktröjan jag köpt. eller den är av tunt matelial men.


kunde inte få den rak, men här är den. Riktigt snygg på.

En solig dag

hejsan, har nyss ätit klart middagen blev tacos. Har också varit och kollat på en kamera idag, ska köpa en helt ny.
Vet inte riktigt vilken jag ska ha men har hittat en för 4000kr ungefär men jag är lite osäker. Ska kolla runt lite granna först innan jag bestämmer mig.

har legat i solen idag också eller det blev typ bara en kvart men skönt vare..
blir mest sol på magen (A)



Nytt objektiv kanske?

Hej igen, vart en riktigt trevlig kväll igår men väldigt sen. Var uppe och gjorde saker tills klockan vart halv 5 på morgonen. Sedan så bestämde vi oss för att det ändå är skönare att vakna upp och man har redan packat ihop tältet så det blev att packa ihop det och gå in i huset och lägga sig. Alla somnade men jag var typ hur pigg som helst så det blev att se en stund av mig momma, men efter en stund så tvingade jag mig själv att sova. vaknade flera gången men gick inte upp föränn vi 12. Så det var lite sömn iaf, blir nog en tidig kväll ikväll.

 Nu på dagen så har det blivit att hjälpt till fredriks pappa att bygga en flytbrygga, riktigt fin vart den och solen tittade fram också så man fick lite sommarkänsla.

Har börjat titta runt på lite olika objektiv till mig kamera, börjar verkligen bli sugen på att köpa ett. Man får så otroligt mycket finare bilder då, men de är ju så jävla dyra. betalar nog inte mer än 3000kr för den.

aja som sagt ingen kamera följde med igår men här är min kamera (A)


Ett obejktiv till den och den blir hur bra som helst. visst går dett att ha ett på den? 12.1  mega pixels

tältning

Okej, nu sitter jag här och väntar att mamma ska komma hem från Turkiet, tror hon skulle komma med flyget klockan halv 8 men jag är inte säker. förhoppningsvis gör hon det så jag hinner träffa henne en stund innan jag beger mig till tältningen.

Undra vad man egentligen ska ha med sig? har packat 2 tjocktröjor, tjocksockar och typ stövlar eftersom det är vi vattnet och skogen så det är blött och det värsta av allt är att bli blöt och frysa om fötterna. Hoppas nu att mamma har köpt det där linnet och shortsen som jag vill ha, det är en glitter playboy kanin på den och förhoppningsvis är den sjukt snygg. haha eller lite fin iaf så den går att använda.

Så dum som jag är tog jag med mig kameran till stan så tyvärr blir det inga bilder ikväll. sög ju jag som skulle bli bra med kameran. + att allting blir så mycket roligare i en blogg om man har bilder, men ni får stå ut så jag bloggar mer imorgon. Ni gillar väll att se ego bilder på mig så sånna kommer jag bjuda på imoron. LEDIG JUU!!!!

Juste vi ska fiska och jag hoppas på en stor och fin abborre så att jag kan sitta och mumsa på den hela kvällen, förutom korven då. Är vi inte busch barn eller vad? hahaha

Duschen härnest

God morgon på er, har just ätit klart frukosten. Rostade mackor och en filtallrik så nu känner jag mig pigg igen, eller snart iaf måste duscha också. Som jag saså börjar jag klockan 12 idag men jag far nog härifrån kloockan 11.

Aja måste hoppa in i duschen nu, hörs då vi är på skolan. hejs

Ännu en bra kväll

Ännu en otroligt rolig kväll, spelade röv dunk och träffade skönt folk. Vi har bestämd oss för att tälta imorgon så det blir årets första tältning. Det är med kamin och allting så det kommer bli underbart vid vattnet och allt. Mysigt.
Det blir jag, Fredrik,olleeee,marieeee,nikke,krulle,robban och kanske någon till riktigt skoj kommer det blir.

Har just kommit hem nu och ska snart gå ut med hundarna, börjar inte förän klockan 12 imorgon så det känns jätte skönt. tror vi börjar då iaf. Annars så dräper jag läraren, jag lovar. Vad händer mer då? JO ska nog göra mig en liten förkylningskur, orkar verkligen inte bli sjuk nu då allting är perfekt.

No Picture


Ingen bild i detta inlägg.

Jadå då var man hemma igen, orkade verkligen inte laga mat idag så det blev mcdonals. Inte bra inte. Men förhoppningsvis så börjar vi träna på gym snart. Har varit grymt slarvig med det där.

Snart så ska vi bege oss till carlslid tror jag det hette och träffa lite folk. Vill ligga hemma egentligen men man kan ju inte vara osocial eller hur??.
Ska försöka tvinga med dom att spela brännboll en stund, känns som om man måste träna nu eftersom brännbollsyran är väldigt nära nu så det är bara att träna.

No Picture

Vad fan ska man skriva?

Nu är man ute i skogen igen, har just släppt ut hundarna så att jag slipper gå på en lång promenad nu.De får vänta tills efter middagen. Måste äta själv här idag vet inte ens om Fredrik ska sova här så det kommer bli lite spoookiiee inatt isf. Men det finns väll inte en ända kotte här ute som vill typ mörda mig. haha jag är ju snääällaaastt.

Snart börjar tyra show och sedan top model. javet jag är en nörd men gillar verkligen att se hur alla bilder blir då de fotar. Själv så tror jag att jag ska köpa ett bra objektiv till min kamera eftersom jag får inte exakt de bilder jag vill ha så. Juste köpte en tröja idag också, från Hm killavdelningen skit snygg är det men lite konstiga armar + att jag typ passar inte riktigt i den men snygg var den haha.

Måste också börja fixa dricka nu eftersom kulturnatta är ju snart här och jag orkar inte dricka 3.5or. bara pinsamt.......
Så ska dela en karta cider med Fredrik tror jag om han nu fixar något. eller rättare sagt hans kompis. Så det får vi hoppas.


Älsklingarna. Kan säga att den svarta (nika) är från portugal, vi köpte hem henne därifrån. Så hon är en gatuhund.

HEEJ

HEJSAN BLOOOGGGEEEENNN, tänkte börja med att skriva att det är endast 8 skoldagar kvar innan det är SOMMARLOV och kan ni gissa hur skönt det känns?

Har just tagit på mig myskläder och sitter i ett ensamt rum hemma hos pappa, måste verkligen göra klart alla prov och inlämningar nu så jag har ca 4 timmar på mig att göra allt. Eller jag har ju hela denna vecka och nästa vecka på mig men ändå skönt att ha allting klart. För det kommer förmodligen bli en hel del kul nu på kvällarna så då har man inte tid.


Jag och syster på en promenad i skogen/åkern.
hon kom åt någonting så det vart världens sämsta skärpa.

Söndag,måndag

Hej igen, sitter just nu på skolan och har precis ätit lunch. Orkar inte göra någonting nu eftersom lektionen börjar ändå om en halv timme. Egentligen så borde man gå ut i solen men jag har ju ändå fått en ganska stor bränna nu i helgen så det får duga. Får hoppas att vädret håller i sig nu till helgen för då blir det mera sol. Går ändå bara till onsdag så det känns riktigt skönt.

Kulturnatta är ju det som väntar nu i helgen och jag är nästan för taggad. Blir grillning och fest med massa skönt folk. Kan det blir bättre? Igårkväll var nog en av de bästa kvällarna på länge. Först gick vi i vatten till en liten ö där det var så äckligt så jag vet inte vad. LERA och KRYP haha.. Efter det blev det att fara ut med gummibåt och en liten 5 stycken i en liten båt med åror som var trä pinnar. + att en paddlade sin kanot. han fick inte plats i båten. Allting slutade med vattenkrig och man vart dyngblöt så nu väntar väll förskylningen. Krulle badade också med kläder. haha så jävla kallt.


Bjuder på en söt bild.

fredag,lördag,söndag

hej alla ungefär 20 stycken läsare (A) har inte kunnat blogga eftersom min egen dator funkar inte här ute i skogen. Och det ända jag typ gjort är att sola hela dagarna så nu kan jag säga att jag är BRUN..:):):):):):):)

I Fredags så blev det att fara och träffa olle, marie och krulle för att spela fotboll på mariedal tror jag det var. Känner inte till den sidan så bra (A) Det var riktigt roligt faktiskt.
I lördags så var det jag och älsklingen dag, vi for och handlade mat, färdig kykling med potatissallad. haha inte världens lyx mat men det funkade. Blev glass också. piigiilliiing.
Nu är det söndag och jag har solat igen, just nu så är jag hemma med familjen och vi håller på att grilla. sjukt gott det ska bli.
ikväll ska jag till tuvan och vara med lite folk, sedan ska jag till skogen igen och sova här. far till stan imorgon och då sätter jag igång mobilen igen..
nu håller jag i lillgubben (linus) och han trycker på en massa knapparr, bilder kommer imorgon från helgeen. :) hejs

Uppe ganska tidigt.

Här sitter jag nästan helt vaken ute i skogen, eller man kanske ska säga landet. Klev upp klockan 06.40 för att gå ut med hundarna, gick och la mig direkt jag kom in. Men klockan halv nio så fick jag lov att gå upp. hade typ skuldkänslor över att hundarna inte hade fått varit ute på en lång promenad så det blev av gå ut och gå. Så nu sitter jag här har nyss ätit frukost och väntar nu på att det ska sluta blåsa så jag kan lägga mig och sola innnan skolan börjar. Ska hinna med en längre promenad också. Kan bara säga att jag är nådigt avundsjuk på mamma som ligger nu i solen och steker i turkiet. lite B land men.. Det ända typ jobbiga där är människorna och den där jävla kyrkan eller vad det är som typ en gubben jollar ut sig eller sjunger men det låter som han har en kråka i halsen.. uusch det måste verkligen vara det jobbigaste.


Ute i skogen igen

Är nu hemma ute i skogen, det blev att fara hit eftersom jag var så himla less på stan. Ville bara bort från allt. Hade egentligen två lektioner kvar men jag orkade verkligen inte så jag for hit och jobbade istället. eller jag börjar jobba klockan 6.

Jo min cykel märkte jag var stulen då det var en kvart kvar innan jag skulle göra nationella i matten. Men jag har lyckligsvis. fast provet gick ju inte så värst smart. aja ska titta på gamla bilder nu kanske lägger in sedan. hejs

Helan går

God morgon alla, har just klätt på mig och inte sminkat mig eftersom jag går osminkad till skolan idag. mjukiskläder gör jag också på. Hela denna vecka har bara varit skit. har varit skitförbannad hela jävla veckan så. less är jag iaf.

 

 
Jag far iväg med mjukisar och utan smink. men söt är man ju ändå.

Blir många korta istället.

Kommer börja skriva korta inlägg nu eftersom det är riktigt jobbigt att skriva långa och då blir det att jag inte skriver alls så det får ni stå ut med (A) fast det är ju alltid lättre att läsa korta än långa. ellerhur?

Bilder ska jag också försöka ta men eftersom jag har en klumpig kamera så blir det lätt att jag lämnar den hemma. Men ska iallafall försöka.


Kan bara värmen komma nu. den riktiga värmen

Header

Allså alltid då man sätter in en header i bloggen så blir den ful men annars ganska okej.. Blir aldrig nöjd.


Ringer/smsar inte tillbaka

Måste bara säga till er alla som ringer och skriver till mig. Jag svarar bara då folk ringer, allså jag svarar inte på sms. Jag ringer inte heller upp så det är bara att fortsätta ringa om jag inte svarar. Detta pågrund av att jag har gjort av med 300kr på mobilen på bara 3 veckor så jag har en vecka kvar nu tror jag om inte mer tills detta ska betalas så då kan jag börja svara igen.

Så nu vet ni det. Ring!

Jag kommer också spendera en vecka nu i skogen eftersom mamma far till turkiet så jag ska vara hundvakt. Så om hemtelefonen funkar så kan ni ringa på den. Hela helgen är jag hos mamma och solar, kanske kvällen blir i stan men. Allting börjar imorgonkväll.

fishstore

Hej, sitter just nu på näthandeln och vi ska göra våran lilla hemsida Fishstore. haha fråga mig inte vart namnet kommer ifrån men. Håller på att fixa lite saker på den nu och sånt. lite fiskar haha..

Måndag

Vet ni jag är bäst. vet ni varför? jo för att jag gick ut och gick klockan 10 i 7 imorse det vart en snabb promenad eller jag var ute i en halvtimme typ. riktigt skönt eftersom man kommer verkligen igång :)

Nu längtar jag till lunch hejjs

Söndag

Idag har det varit en riktigt skön dag, först låg man inne och var lite bakis sedan igår. Ont i magen då men.
Sedan så blev det att fara till min syster och vara barnvakt till Linus blev då att gå ut och gå eftersom han skulle sova (lättare så) så det vart en promenad och jag kände mig riktigt hurtig. Tyvärr så försvann allt det då det vart en barnbox på frasses. haha var mycket folk där som såg slitna ut.


Jag och Fredrik försökte jaga regnbågen, vet ni varför? jo för det är ju en skatt i slutet. tyvärr så slutade regnbågen typ vid ersboda eller på den sidan älven iaf så vi orkade inte fara dit. Men nu ia så blir de mys och sedan sängen.

Ska vara hurtig imorgon och gå hem härifrån. Kommer nog börja gå halv 7 eller tidigare :) så lycka till åt mig.. hehe

Mycket festande, inte bra inte

Igår blev det party och ingen kamera igen. Först blev det att göra sig iordning hos josse med Sabina och Frida.
Senare vart det att fara på en fest och bara hänga en liten stund men det slutade med att vi hamnade på rött. En krog där på berghem typ. mest gamlingar med vi kom in och de bjöd och på drinka och öl. Ändå niicee med gratis dricka.
Efter det kom två bilar och hämtade oss och skjusade oss till teg där det var en liten fest hos Fridas pojkvän, vart det att spela wii och jag ägde rumpa på tennis. Javet jag är bässtt..
 Senare vart bara jag hämtat och blev skjusad till stan och där mötte jag Sandra och Sophia, Vart att sitta på Max toan en stund och prata men för att senare skiljas åt och fara hem till tuvan men först vart det en korv på shell..
Riktigt trevlig kväll och den tackar jag för. Tyvärr kom inte kameran med denna gång heller. men ikväll hänger den med. I promes.

Jadå ikväll så är det fest här på teg, ska bli riktigt roligt att få umgås med det folket igen. Känns som att det kommer bli riktigt lyckat. Efter denna fest så blir det nog att möta upp josse och Sabina och några fler. De ska också festa så de vet nog någon rolig fest någonstans. Det som suger apa är att jag har 3.5or och det är bara pinsamt. Men halsar man så blir man onykter fort. hehehehehhehehe

  
(klicka på bilderna om ni vill se mig i stor form ;))
här sitter man och är go, samma kläder som igår och sminket sitter kvar. Ska hoppa in i duschen nu så hejs.
Ska sova först
Äre bara jag eller är vi blondiner bäst?

Sol och träning

Ledig idag och det känns grymt skönt speciellt nu då det är så fint väder ute.

Är i hos mamma nu och då blir det att vara ute och hjälpa henne lite, ska bli riktigt skönt att göra någonting då man har varit så slapp på sistone. Blir nog en promenad lite senare idag och + träning.
Men det jag först av allt ska göra nu är att hoppa in i duchen för mig hår se förjävligt ut. ah ska nog inte berätta hur det ser ut för då kommer väll alla säga att jag aldrig duschar. men det gör jag.
Ska sola också nu hejdååååå!


Jag är bäst

Nu smärtar min nacke och rygg kan jag säga er.

Iaf så har jag just kommit tillbaka till skolan eftersom vi hade ju bara nationella imorse från halv 9 till ungefär 11 så sedan vart vi lediga. Eller vi börjar 35 i så det är alldeles strax.
Då ska jag berätta om en kvinna som vart skjuten i ansiktet med ett hagelgevär så hon fick ett hål där. Men hon överlevde. det värsta vart typ att hon var jätte fin innan hon vart skjuten så. Usch finns mycket sjuka människor i världen.
Ska vara social med frida nu hon har ingen datorn.. hahaha


Kort är jag

Vad händer nu då? Jo josse gick just för att göra nationella och typ hela klassen har gått hem. så här sitter jag helt ensam i en kvart nu. Ska försöka göra lite engelska vi har typ engelska läxa till imorgon + nationella så det är engelska lektioner hela dagen imorgon. Lite roligt ändå bara det är roliga övniningar.


EN GÅNG TILL DÅ.

Jag förstår inte hur jag kan ha så många läsare varje dag? Skriver ju bara om det jag gör och det kan ju inte vara så himla intressant men tydligen.. haha

Om ni nu vill veta så måste så kan jag berätta att jag just gjort klart provet i FEK, känns faktiskt bra men man vet ju aldrig.
Man kan ju alltid ha tänkt fel på frågorna och sånt.
Jag börjar inte förän klockan 12 typ och vi har STADSORIENTERING. JÄTTE KUL.......not.....
Känns verkligen inte taggande så jag tror jag ska fara hem jag är ju ändå sjuk så jag borde egentligen inte vara ute.
Vi får se hur det blir, har engelska också vi ska träna till nationella imorgon. men det känns som om jag kan detta redan det är reading och listening. fick ju VG- på engelska speaking så det kändes ändå bra, hatar att prata engelska och sånt i skolan men hemma och typ utomlands kan jag babbla på.

Aja nu har jag babblat kan jag säga. Hejdå


Du får vara med idag igen....

Det kommer suga

Är nu less på allt och alla... Jag far till BUSCHEN HEJDÅ

Vi kan ju försöka bli en grupp någpongång?

Super egenyttig

Helgen har verligen varit super bra, eller inte nu på slutet då eftersom jag verkligen inte orkar en viss person nu..

Jadu vad ska man skriva då man är på dåligt humör? jo jag kan säga att jag och två till for till mediamarkt och köpte en hårtork och en datamus. Kan säga att jag har aldrig ägd en egen hårtork förut så nu kan jag få lite volym i håret på morgonen. :) Lite glad är jag nu.. Kan också säga att jag har typ bränt sönder mig i ansiktet är helt röd.. skit jobbigt haha jag som ville bli brun.
Hejdå

Valborg

Kan bara säga att valborg blev lyckat. Först vart det att äta middag här hos mig. Runt 6 eller 7 tiden så for vi till Josse där det kom en massa folk. Alla körde "jag har aldrig" och typ någon grislek haha var riktigt kul..

Efter alla hade blivit lite onyktra så skulle vi till E20 men tydligen så var det ingen fest där, så det blev att gå till haga. Träffade lite skönt folk där och tillslut ville jag bara hälsa på Fredrik.. Så det var bara att ta en promenad till stan där vi mötte en gammal "vän" som jag och frida inte hade sätt från typ i 7an. Det var lite roligt.
Måste bara tacka alla för den grymt bra kvällen.

Tyvärr så följde inte kameran med så det blir ingen bild. Ni får tänka i erat huvud istället.


RSS 2.0