Extremt vacker bild från Turkiet


Godnatt!

Jag är duktig på att tjäna peninga

Hemma hos mamma och jobbar, Johannes kommer hit när jag slutar så att jag inte ska få köra min räääzer moppe hem själv :]Gulligt

Han ska laga en middag som tydligen ska bli legendarisk (säg man så?) så det längtar jag verkligen till. puss


Syns det att jag är trött på att måla?

Nu är det bara två jobb dagar kvar och sedan så sticker jag och Johannes ner till Sundsvall för att ta det lugnt och gå på IKEA. Kul att man inte har några pengar (A)

kolla mina sår på näsan :(

Hemma hos mamma och jobbar, kom just in från en promenad. Slutar klockan 10 ikväll och då blir det hem till holmsund igen :)

En bild på mig och johannes då vi inte var tsm :]

Kom nästan just precis hem till mamma för att börja jobba, började klockan 8 men eftersom min syster inte vaknat än så kan jag sitta här. Får se hur länge jag orkar jobba med det blir då iaf till 6 ikväll.


Shoppa lite

Om ni är intresserade så är jag hemma och ska formatera om datorn, Johannes sitter och spelar Super Mario och att jag ska jobba hela veckan.. Jag börjar 8.00 och slutar då jag vill tidigast 16.00. tror att jag ska försöka jobba till 22.00 så att man får mycket med pengar.. Blir ju Ikea till nästa vecka så man måste ju ha en del så att man kan shoppa :)
Har ingen bild eftersom jag håller på att lägga över dom till en hårddisk.
Nu blire att beställa en ny maskara från www.Brallis.se Cover Girl maskaran ska tydligen vara riktigt bra :) CIAO!

Det blåser lite


Riktigt varmt ute idag, 27,6 grader :)


Är hemma hos mamma nu, badar och tar det lugnt i solen med familjen. Har börjat fundera hur jag ska göra med middagen eftersom Johannes inte har på mobilen så jag vet inte om han är hemma och han har nyckeln.... Orkar inte stå där utanför och bah TJAAA!


Sommar och inte Sol

Snart blir det att grilla hamburgare med Johannes och Anton, alkoholen kommer såklart vara med också. Funderar på att dra förbi Moa som bjuder på fika och sånt. Skulle vara trevligt :)



I Choose You

Jobbar nu och sedan blir det hem till Holmsund igen :)


jag är kär

Har just lagt in potatisgratängen i ugnen och Johannes står och grillar revbenspjäll. Önskar att ni kunde känna lukten för den är INTE dålig.


Ni får bild sedan (vart bråttom)

Hemma i lägenheten, lite jobbigt att Johannes hade förfest här igår så det är lite kladdigt och stökigt men det ska städas upp snart så då blir det fint här igen. Hoppas det blir IKEA snart så att man får shoppa lite mer möbler och små prylar som man behöver.

det är Gööödaaans

Hemma hos pappa nu snart blire efterätt och sedan hem till kära Holmsund igen. johannes syster kommer förbi och det blir lite alkoholintag.


RSS 2.0