vilken bild som helst.

Har varit och hämtat datorn hos mamma så nu ska jag bara ta och ladda in alla bilderna från helgen, fast jag tror jag gör det imorgon istället. Ganska mycket flum bilder haha..

sitter just nu och ser på 2/5 men haha grymt bra program, börjar inte föränn klockan 10 imorgonbitti så det blir sovmorgon idag igen. Frida försöker få mig att använda klackar imorgon också men det känns som att jag måste öva mig ett tag till innan jag skämmer ut mig. haha


Vet inte riktigt varför ni får se denna bild men.. haha


I told yah..

Kul att jag kommer sitta ensam på denna lektion... Aja inte jag som förlorar på det sååå .. hehehehe :)


Man är så jäkla söt på lektionen.


jag är trött jag vill ha natt

är just nu hemma orkade inte stanna kvar på skolan i två timmar tills nästa lektion börjar så det kändes bättre att fara hem och ta det lugnt. börjar klockan 2 igen sedan en timmes lektion sedan hem till mamma och hämta lite saker. Riktigt trött kan jag säga att jag är just nu.

 

vad är det dom säger man måste bju på sig själv?.. haha


På lektionen dryyyygt

Sitter just nu på samhällskunskapen och vi ska söka på olika sidor och granska dom. Skit tråkigt. tror jag ska ta mat snart eftersom vi inte har någon lärare och jag börjar bli hungrig.


haha söt va? bilden är från nu på lektionen


Nu blir man fet

Kommer inte blogga mer nu ikväll, pappa är och köper chips och dipp till mig. Känner att jag måste få något fett och onyttigt i mig tror jag mår bättre då. Klockan nio blir det sagan om ringen och mys med älsklingen.


God natt sov gott!


Dålig uppdatering javet!

förlåt för så himla dålig uppdatering men kan säga att jag inte mår bra idag, vet inte hur länge sedan jag mådde såhär dåligt.. Vill spy hela tiden men då ska ju min jävla kropp säga NÄÄE DU VILL INTE SPY så det går inte. Vet ju att jag skulle må så mycket bättre då.. menmen

  
Sitter och dricker hälsofil med jordgubbssmak så att jag ska bli bättre i magen


Time for party

Nu är jag redo för party, väntar på att frida ska svara så jag vet när vi ska fara. Hennes mamma var snäll att skjussa oss så vi slipper betala buss. sköööönt.
 

 
haha jag älskar ego bilder haha .. typ första gången ni får se mig le..


PARTYPARTYPARTY

ikväll blir det sånt här.


haha frääsch face jag harr..
tror det var mellan åttan och nian eller kanske i åttan.. hahah
inte värd att vara med.. ----->


Då ses vi på lördag

Fredrik är här nu och det finns ingenting att göra.. ååh. vänta till kvällen är väll det ända man kan göra? eller kanske ta en prommis?

Nyduschad och fräsch

Har nyss duschat och ser just nu på ett program som handlar om hajar och när folk blir attakerade.
Snart kommer fredrik och hans kompis hit så jag kanske ska följa med dem ut och äta får se om jag orkar isf blir det nog bara en varmkorv eller något haha. Det är faktiskt underskattat äter nästan hellre det än ett skrovmål + att man behöver ju bara två också för att bli mätt.
 
Har haft i sånt där skum som gör att håret blir ljusare. syns inte här men.. hehe  

 


Lördaglördaglördag

God morgon, gick upp för ungefär en timme sedan och jag är fortfarande trött. känner mig sliten och jag har ingen aning varför? Igårkväll var vi hemma hos josse och firade henne och det var väldigt trevligt. Av mig och Frida fick hon ett armband som hon verkade nöjd med men man vet ju aldrig ;) haha
Efter ett tag så for vissa medans jag och frida stannade kvar, då blev det bara massa mys i soffan med prat och skvaller. glömde ta med mig kameran så det blev inga bilder från igår.

 


Nervös kan jag lova

ååh gud jag skrev ju igår till en tjej och frågade om det här med hundgrejen och hon svarade att det inte är omöjligt.. OCH nu börjar jag känna mig nervös vill jag verkligen? eller jag vill men fan ska klara mig i ett land och bo hos några som inte ens kan språket. allså engelska.. fan dom pratar bara portugiliska... aaha shit..

ps. så att jag har skrivit hjärna istället för sjärna stavar det så ens?

Blinka lilla hjärna där hur jag undrar var du är?

God morgon, just nu känns det lite bättre men har fortfarande kvar atlt men lite mindre bara. Börjar klockan 10 idag så jag ska inte fara föränn om en halvtimme. Ska gå och se så att jag inte behöver betala de där jävla böckerna för 600spänn får du ju en del för ändå..


JAG KAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAN

JAG KAN LITE :]


HAHAHAHAHAHAHAHAAHHAHAHAHA

Har inte så mycket för mig så jag kan ju säga att jag börjar bli förkyld.. JA hur kul är det då? Vet inte ens om jag kan gå till skolan imorgon eftersom det kliar och snorar hela tiden ur näsan sedan så kliar det och rinner i ögonen.. jippppiiii.
Förhoppningsvis kommer jag till skolan imorgon måste ju fråga om det här med fakturan.. 600 spänn no way.


HAHAHAHA när kan detta  varit? 8an kanske?

tyckte jag var as snygg.

Middag sedan en tur

Middag nu sedan blir det hem till stan igen hämta Fredrik och sedan till skogen igen och sedan hem.. Ska se till så jag inte har de där böckerna hemma så att det är säkert. MEN jag VET att jag lämnade in dem.. Inga bilder har det blivit idag eftersom min syster har lånat kameran men ska få den ikväll så då blir det som vanligt igen :)

JÄVLA SKOL HELVETE

Fan vad less jag blir, bara för min skola är typ fattig så skickar dom hem fakturor som inte är sanna. Jag lämnade fan in alla böcker men ändå så ska jag betala 600 spänn ALDRIG...

Kolla jag kan inte

ååh kolla mina gubbar som jag försöker göra, hur snygga är dom? inte snygga 



Volontär kanske skulle vara något?

Eftersom vi slutade tidigt så for jag till mamma, vi sitter nu och försöker ta reda på hur man gör om man vill jobba som volontär i typ portugal hjälpa till med hundar och sånt. Se om man kan göra det eller om man måste vara 18år. Skulle ändå vara kul men väldigt hemskt att se alla hundarna. uusch men vill ändå. Man måste stå för resan själv och sånt men det borde mamma kunna betala. haha om det blir av så ska jag fara till ÖB och köpa massor av hund saker som jag kan ta med mig.. åh ändå kul och se alla hundarna få godis och sånt filtar kanske..  spännande.tror inte det blir av men ändå kul.. haha nu svammlar jag.

Torsdag apu-dag

Jäklar vad dåligt väder det är ute och dessutom ska vi komma på vart vi vill praoa. hur ska jag kunna göra det bara sådär vet ju inte ens vad jag vill blir. Eller skulle vara jäkligt kul att bli reseledare men hur lätt är det att praoa som det?
Sedan gillar jag shopping men då jobbar man ju med kläder och då får jag ju inte shoppa... ååh orkar inte..
Måste hem och ta en riktigt tänkare på det.

Yeesssbooox

Kom på att tänka att kissie och dessie är väldigt duktiga på paint eller kanske inte väldigt duktiga men de kan göra sånna där gubbar som jag också vill göra försökte innan jag skrev detta inlägg men jag vill inte ens visa er för det var för pinsamt så det blir tyvärr ingen bild.

Jag vill också

Sitter just nu hemma hos syster och hör en viss skrikande Linus (hennes son) har har ont i tänderna så han ska få iprem nu så att vi får lite lugn och ro.

Har tvätt tid idag eller pappa har det men jag ska ta ut tvätten så lite vuxen poäng där ;) haha lät som blondinbella men..
Sedan blir det att föra över saker till min skoldator eftersom syster ska låna den här mini datorn då hon drar till göteborg. ååh jag vil också dit alla säger att det är så fint i göteborg så jag vill också.

Fråga mig inte varför jag gör denna Posé för jag vet faktiskt inte själv,

grymt snygg

har ingenting att göra så det är därför jag sitter och bloggar alla dehär världelösa inläggen, kan säga att Ryan Reynolds är grymt snygg. grrrr

hejhej

första lektionen avklarar, sköönt. Nu är det endast idrotten kvar som vi bara ska prata på så det blir härligt. hejs.

Frukost

Näe vill inte vänta tills klockan 1 på att uppdatera så här får ni se frukost och en halv trött jag.

 
Rostade mackor med ost och skinka, en havregrynsgröt med solroskärnor och hemmagjord svartvinbärssylt men mycket lite socker. ganska nyttig frukost iaf.


Klockan halv 1

Nu har man som fått upp rutinen att gå upp tidigt, jag gick redan upp klockan 9 fast jag börjar egentligen inte förrän klockan halv 1. Fick egentligen tvinga mig att sova till klockan 9 för jag var redan pigg vid 8.

Nu ska jag iaf börja göra lite frukost och sedan se om det är någonting på tv som man kan se. Förmodligen inte men man kan ju alltid hoppas. Hörs då jag kommer till skolan


skönt det var ändå.


i skolan

Har just nu håltimme börjar 25 över tror jag. Världens äckligaste mat var det typ också. Pasta med kyckling bitar och någon konstig vitlökssås. Förstår inte hur man kan misslyckas med det?

Blir stan efter skolan ska köpa ett par höga stövlar och en tröja från gina, kanske en halsduk också en såndär STOR.

 
josse och frida

Hejsan hoppsan

Sitter på jobbet nu, och jag måste bara säga att jag börjar få panik. Vet inte riktigt var jag ska praoa. Vad ska jag göra??? Finns ju typ bara klädaffärer i stan att praoa på och hur kul är det. Får ju ingen nytta. eftersom jag är hos mamma och sitter på hennes dator så har jag ingen bild.  


Skoldag nummer 1

Nu är iaf skolan slut eller den slutade för 2 timmar sedan ungefär. Endast en lektion fan vad skönt. Hoppas verkligen detta schema håller i sig nu. Fast det är lite drygt att vi är typ 30 pers i våran klass nu. Alla har typ valt samhälls B.skit också. Är nu hemma hos mamma och ska jobba ikväll.

men nu ska jag gå ut. hejs

Måste isäng nu




I dont know

Är hemma hos min mamma nu och håller på att göra makaroner och korvstroganoff, har också plockat med svartvinbär så det bli sylt. Måste fara hit någon dag och plocka rejält så man har hela vintern. Fast ska nog plocka lite hallon också.


Vill nästan ha vinter nu men bara nästan..

Stan med frida

Idag blir det stan med frida, måste se om jag hittar lite vinterkläder. Är så extremt sugen på att köpa vinterkläder allså mysiga koftor och stora halsdukar höga stövlar..ååh..

juste ska köpa gymkort på simhallen tror jag för det är billigt och man får simma och sånt.


ego pics

Blev sushi till middag och jag kan säga FAN VAD GOTT DET ÄR.. gud vad jag älskar det. sitter just nu med fredrik hemma hos mig och äter gödans. måste komma igång med träningen igen nu. ska skriva in i kalendern nu att jag måste köpa det den första september. 

 
 


Back in city

Hemma här i stan igen mamma har så god frukost hemma så jag ville dit och sova så jag fick frukost där. Har verkligen inga planer för dagen idag men får väll se vad som händer.



Osminkad och glad

Kan inte låta bli

Ändrat bloggen igen,, haha kan inte låta bli eller rättare sagt inte bli nöjd men det skadar väll ingen.
Är iaf hemma hos mamma nu och ska snart sova tror jag orkar inte vara uppe.



Feeeest

Dagen gick faktiskt bra väldigt slapp och appropå slapp så ska ni se vårat schema älskar det.. Men dock är det typ bara gällande nästa vecka men man kan ju alltid hoppas.

Älskling är just nu här och vi gör verkligen ingenting finns inget på tv så vad ska man göra? Livet är förstört...
hahaha roligt..... Nemen kan ju inte gå och lägga mig nu på en fredag ska nog tvinga mig att vara uppe till 11 iaf.. Jag har då 10 stark öl som jag ska ha kul med imorgon om jag vill. finns ju alltid folk som vill feeeesta.


Den här ölen är faktist inte så dum och den ha skruvkapsyl så det är extremt lätt att öppna ;) man vill ju att det ska gå fort.

En ny mp3

Kom nästan just precis hem från elgiganten där jag köpte en vanlig svart mp3 en pytteliten, vill inte ha någon klumpig. + att den ser lite highteck ut ;)
Pappa är just nu och köper melon till mig så det ska bli en god och fräsch kvällsmål. mums


Vill bada..

Ska nu ladda in mycket bra musik :)

Suschi

Torsdag en ända dag kvar till skolan.. och jag kan inte gå ut eftersom jag är förkyld. Fast vill ändå inte gå ut det regnade då jag for hem. Det känns ändå skönt att skolan är igång igen så att man får göra bort den och längta tills nästa sommarlov ;)
Har endel saker att göra idag men tror att det får bli lite senare. tror till och med att jag ska göra av med mina sista pengar på suschi idag. Har inte ätit det på åratal och jag är vekrligen sugen..

Skriver mer senare puss

Sleeping

sitter just nu hemma hos älskligen, han håller på att renbädda sängen, duktig han är... Iaf så börjar jag ju inte skolan för imorgon så det blir nog en dag för mig själv. Ska måla naglarna ducha raka benen och sånt mysigt.. Ensam hemma så det blir sköönt.

Good night bitchees

Svartvinbär går lika bra

fanns så lite blåbär så det vart svartvinbär stället.

Plockade hela burkern..

Back in degernäs

Har nu tagit mig hit till mamma eller jag kom hit vid 10 imorse. Ska nu snart ut och plocka lite blåbär som jag kan ha till gröten. Har tänkt börja äta gröt och macka på morgonen nu så man får en rejäl start på dagen och blåbär är nog det godaste till gröten.

puss

min kalender

här har ni en bild på min kalender. Valde en hel svart denna gång eftersom det känns mer "vuxet".




Mina ben värker

Usch vad mina ben värker, måste ju vara för att jag inte har rört mig på några dagar. Måsta ta tag i det här med träningen nu.. Ska köpa gymkort så att jag kan fara och simma och gymma efter skolan. Tror det skulle kännas väldigt skönt.

Men ikväll ska jag ta det lugnt och se om jag känner mig bättre imorgon. Isf så blir det att fara till mamma och vara trevligt med henne nu innan jag börjar skolan för då blir det för det mesta att vara i stan.. Så nära till skolan.. Haha jag längtar nästan till då man får fylla kalendern med olika saker som man måste göra.


Jag vill fortsätta kunna bada och sola.

Lite update

Nu har jag blivit super duper förkyld, det rinner i näsan och halsen gör ont. Ont i magen har jag också.. ååh jag orkar inte.. Har iaf varit och köpt en kalender och en penna + ett usb-minne. Så lite har jag iaf fått gjort idag. Ska nu bara ligga hemma och ta det lugnt tills skolan börjar för jag orkar verkligen inte vara sjukt då man är i skolan.. Man orkar som inget.

Ett bi

Ny header denna känns mycket bättre än den förra. Nu får tillochmed älskligen vara med.. haha lycko han.
Imorgon så ska jag inhandla detta:

. Ett usb-minne till skoldatorn
. Anteckningsblock + Kalender + en snygg penna till
. vitt linne
. Kolla efter fina naglar

Jag tror att om jag har fina saker tills skolan börjar så kommer jag känna mig mer taggad på den. Så man håller reda på all läxa och skriva ner saker som måste göras . Sedan så vill jag ha naglar´har försökt spara ut mina egna naglar men det går inte de går hela tiden sönder så det ska inhandlas. lite dyrare naglar tror jag HM:s skit funkar inte.


En bild i repris. Jag som har fotat bilden


Ingeting vettigt

Snart börjar skolan och jag tror det är därför jag är så stressad.. Vet inte riktigt varför men..

Iaf så börjar jag bli förskyld så ska nog mest ta det lugnt nu till skolan börjar, börjar på fredag så jag får helg just efter men. Ska snart se Tyra banks show om nu min lillebror släpper tvn. Har verkligen ingenting vettigt att skriva så hejs .

Trevlig kväll tills störda människor kommer.. alltid förstöra

Folk är verkligen störda i huvudet... kommer ta ett tag tills man är där igen..... haha visst vissa kommer nog känna att det är skönt att inte ha mig där.. haha för bra för er..

shit vad tänker jag med.

man märker verkligen när man bloggar mycket och när man inte bloggar. ska bara säga att ikväll blir jag ännu blondare och förhoppningsvis inte GUL eller ORANGE hårig... önska mig lycka till + att det är fredrík som ska färga håret.... hjääälp..

enbart till elsa.. hehe

hejsan detta inlägg skriver jag enbart till elsa haha. hon klagar på att jag inte bloggar. OCH jag vet att jag är mycket bättre på att blogga än dedär små fjortisarna. Okej en är stor också iof..

Iaf så sitter jag hemma hos pappa och spelar champion leage (stavning) fotboll då. faktiskt ganska kul höll på att vinna mot babyyyy men i straffar skulle jag endast testa en sak och den for utanför så hör ni något skryt så vet ni varför..


ny plockade ögonbryn..

I know im hot..


 


RSS 2.0