IKVÄLL KÖR VI LITE HÅRDARE

Vad är det för dag?
JO det är FREDAG och vad menas med det?
VI SES I DIMMAN!

tre bilder på hur jag känner mig just nu.. mat sedan FEK.......

just nu känner jag mig såhär..




Systers pojkväns bilder + hennes

Far ner till syster i Zimbabwe den 6 april till den 27 april. Tror mitt liv leker jävligt hårt just nu :)

 


TJARÅ

Jag är i dimman på helgerna så vi höres imorgon kväll.

Ett pyttelitet som ni kan läsa

Länge sedan jag var såhär trött..

VILL DÖDA RADION

När dom sa på radion att fler ungdomar får skabb dog jag. Man får det tydligen om man delar soffa med många människor..
Det är en spindel som springer runt i kroppen och lägger ägg..
DET KLIAR PÅ MIN KROPP...

Man får se liten ut ibland

ÅÅHHH....... Ibland blir jag bara så jävla arg så jag vill bara skjuta DIG...

 


Då säger vi godnatt

 

Sov se gött hörrni


Mysigt

Vart lite små shopping ikväll. Pappa var med så satsade på att få lite saker ;)

någon som vill joina??


LOVELY

två timmar kvar sedan slutar jag för dagen


Två bilder bara för att




Tror ni jag hinner med allt?

länge sedan min kalender såg ut såhär


Två bilder på en osminkad jag

sjukt förkyld men en promenad borde jag kunna orka med

 


Grillning med hälften av familjen på gården


Systerson och syster




Vi skiter i text och kör bilder istället


Kommer in med bilder senare för nu blir det sovdags

Nu är jag hemma från hemavan igen. riktigt trevligt :)

Då taggar vi till brudar

Det ända jag har gjort idag är att se 90210, sjukt bra och vill inte sluta se.. så ska dra mig ner i täcket igen och fortsätta drömma mig bort.



det får jag faktiskt vara

jag är frånvarande. jag har spytt som ett svin.

yeeeej

Jobbajobbajobba

ferdy äger ;)

WALLA BRUSHAN JAG SVÄR

mörka ringar under ögonen och ett hjärta i facet är så vi gör det på toan


Vi är så himla fina i skolan

Beställt dricka nu eller halft iaf, hoppas han är snäll.



Jag ser ut som en mupp och josse är bara fjortis

RESULTAT

Tror man inte ska lämna mig och systers pojkvän i köket. (kvinnogöra) (A)


MOCKARUTOR!

Jag bakar:
just nu ser min mockarutor ut såhär, den ska vara inne i 10-15 minuter och min har varit inne i 20 minuter och är inte ens klar. Alldeles kladdig i mitten. Hur lyckas jag? 

 


Jag har aldrig....

Skratttat så mycket under en helg. :)
NU Emmas kära läsare, ska jag berätta att det inte är Emma som skriver för vanlighetens skull, utan nu är det maggan hääär :D jag hade tänkt berätta lite om våran underbara helg som vi haft, jag skriver det här p.g.a jag själv inte har nån blogg och vill dela med mig lite.

Det började med att jag for hem till Frida där Nathalie var, köpte med mig lite godricka till fridiii som var mycket taggad inför kvällen. Klockan gick och efter en smink och fixa-till-stund så gav vi oss iväg till Emma för att börja dricka (själv var jag chaufför). Emma, Frida, Nathalie, Eric, Daniel, Johan och Joel drack sig fulla medans jag själv satt och drack go fanta. Vid 11 tiden for vi tjejer vidare till Dulleh där Marielle och en massa andra randoms var fulla och medvetslösa... (eller nått). Det slutade med att jag körde hem dem fullla och mig själv.
Lördags morgon blev att vakna uppp, sen vidare till min kära granne Emma. Vi spelade wii, såg film och bara pratade om en massa saker som gjorde att vi skrattade tills vi började gråta. Middagstiden kom och vi bestämde oss för att göra en parmiddag tillsammans. Vidare till ica gick vi hand i hand och köpte lite kött och pommes samt vitlökssmör. Emmas lila hår sken som solen så vi bestämde oss för att köpa hem hårfärg för att fixa till snyggingen lite extra, men slutresultatet belv inge vidare men nu efter nån dag så kan jag meddela att det ser mycket, mycket, mycket bättre ut än innan. Vi fixade middag óch bara myste. Lite tråkiga minuter kom upp men med våran fantasi så löste det sig ganska snabbt = "jag har aldrig" spel, vi satte oss ner och gjorde ett spel, haha hur sjukt tråkigt kan man inte ha då? Dock har vi inte testat det men det får bli när vi är riktigt fulla.. haha.
Senare på kvällen for vi och körde min mamma och pappa och deras alla kompisar till stan och bara gled runt i bilen. Besökte fest samt träffade folk :) Sist men inte minst när vi skulle åka med en annan liten människa så körde jag hem och parkerade,när jag hoppade ut ur bilen stod mr.blå där... he he he skarmig som man är så skrattade vi och jag fick blåsa samt visa mitt körkort för första gången. Trodde det var coolt men när mamma berättade att hon aldrig har blivit stoppad sen hon fått körkortet så var det inte så coolt ändå...Efter de så åkte vi lite bil, bara runt, runt, runt nästan men efter ett tag så fick jag fara och hämta min mor och far för då var dem för fulla. Sängen väntade och jag somnade riktigt fort.
Söndagen bestod av fyrhjuling samt skoter, helt underbart sen på kvällen bliv det bio med Emma och Moa. Bara för att vi är riktigt lättskrämda så såg vi en skräckis. Wolfmen det var verkligen inte bra, men jävligt läskig.... Små skrik kom upp lite här och var under filmen men ett gott skratt efteråt.
Nu har jag inte så mycket mer att berätta bara att Emma har sammanfattat helgen som; att man behöver inte festa varje dag under hela helgen. Duktig Emma :)
Nu har vi engelska och jag suger som vanligt. Peace out!

ända bilden från helgen..


RSS 2.0