Lördagen.

Så himla skön det känns nu då man vet att man har en veckas ledighet att se framemot (finns det ordet?). Idag kom Fredrik och hämtade mig för att vi sedan skulle vara och äta på Ullas konditori. Blev en jättegod macka med mycket olika saker på, sedan en morotskaka och någon maräng kaka. Fredrik tog en semle och en beskvi, jäklar vad äckligt mätt man var efterråt. Nu är jag iaf hemma och jag väntar på att maten ska bli klar.
Om ni vill veta så ska jag börja färga mitt hår blont igen och ni kan inte gissa hur mycket jag längtar. Äre så att blondiner har det roligare? Jag tror fan det ;O


när kan detta vara? början av 9an kanske?


Ledig dag

Idag är jag ledig, så grymt skönt att slippa en dag i skolan. Har faktiskt inte hunnit med så mycket idag förutom att tagit en dusch och fixat till mig själv, varit ute och skottat snö. solat lite ute på bron och sätt på tv. Så nu återstår det endast att gå ut och gå med hunden en snabbis, tvätta och äta lunch sedan så kommer nog dagen vara över. Eller jag måste också ta tag och börja med en läxa som ska vara klar imorgon eftersom denna kurs slutar på fredag.

men först av allt ska jag ringa mamma och fråga om hon kan komma hit med lite glass :) hejjs

Pippiiiiiii

Skridskor idag gick hur dåligt som helst. eller jag typ åkte runt med storlek 39 på skridskor så jag fick hur ont i fötterna som helst. skulle fan haft kameran..Vi fick åka en minibuss dit och det skulle rymmas 8 stycken men vi glämde typ in hela klassen. Nu sitter jag och ska skriva en uppsats om Astrid Lindgren, jag älskar verkligen att se pippi filmerna. Världens starkaste flicka + att hon är sten rik också.



Skridskor idag

God morgon på er, morgonen startade med att jag skulle dricka min smoothie som jag gjorde igårkväll. Banan,Kiwi och vanilj yoghurt. Trodde den skulle smarta himmel men någonting hade typ "ruttnat" så jag drack bara halva. Ska nog se till att göra dem på morgonen istället. Men jag har ännu inte känt mig hungrig så det måste ju ha mättat en hel del. Till lunch blir det mycket sallad och säkert någon skum mat som Ersboda skolan har gjort.. ussch.
Juste har skriskor idag på dragonskolan haha, ska bli riktigt kul och se hur jäkla ont i rumpan jag kommer ha imorgon. kan inte stanna jag typ klider runt då jag ska svänga.. mendu jag ska gå tillbaka till lektionen börjar nu igen. Kameran har slut på batterier så det blir ingen bild idag förän jag kommer hem. Fan vad synd nu då jag ska åka skridskor. Ville ju att ni skulle se mig..

mycket prat nu hejjs


Jag har panik

 

Vilka skor ska jag köpa? Har blivit kär i dem alla men tyvärr så får jag inte alla ´:/ hjälp mig :)


Rubriker är dryga

Nu har vi varit och handlat saker så att jag kan göra min smoothie, elsa gav tips att jag skulle göra dem kvällen innan och jag tror banne mig att jag ska göra det. Kommer tjäna ruggit mycket tid på att göra så.
Man blir riktigt sugen då man ser alla gottigheter :)
  
Något mer tips på hur man kan miska i vikt? :)

Göra en kissie

Jag tror jag ska köra en kisse. Allså göra smoothies på morgonen. Tror man kommer bli lite piggare då man får nyttiga frukter och en god drink till frukost. Nu när träningen har satt igång igen och jag snart ska köpa gym kort så blir det nog bra med smoothies på morgonen. Kanske blir smalare till sommaren 2009 ;) haha


Denna smoothie ska få mätta min mage.

Hej igen

Märkte att ni var lite skadeglad då jag hade låst ut mig själv. :/ haha
Brorsan kom efter 20 minuter och jag fick äntligen komma in, det bara stacks i händerna då det skulle tinas upp.
Idag så är det hur kallt ute som helst och jag har sätt till att jag har nycklarna med mig nu. I innerfickan så att de inte försvinner. Tror det var -26 då jag vaknade imorse och då jag for till skolan så var det -23 grader. brrrrr

Nu när jag kommer hem så måste jag ta tag i det här med jobb och praoplats. Har inte jobbat ett dugg denna månad och jag kan verkligen inte klara mig på 1050kr i månaden. Sedan den här jäkla praoplatsen.... jag orkar verkligen inte. Ska typ lägga mig under täcket i 3 veckor.

Vad mer? juste jag är hungrig också. var en torr fisk till lunch så magen kurrar riktigt mycket nu.
Ska nog återgå till lektinen nu, pratar om ekonomi.

Hejs, kramar


nu vill jag köra skoter. (Fredrik och Indy på bild)

Fan vad kallt det är ute

Vaknade på gott humör imorse och dagen har inte alls varit så lång. eller jag gick i skolan till klockan 3. Just nu sitter ja och väntar på att pappa ska komma hem och öppna dörren. ja jag sitter utelåst på bron och leker med datorn. jag kan bara säga att mina fingrar är alldeles vita och iskalla. det är rå svårt att ens skriva är på tagentbordet. Tiden brukar gå fortare om man sitter vid datorn så nu får vi bara hoppas på att datorn inte fryser ihjäl. Vart fan kan jag ha hett mina nycklar??? någon som vet? eller kanske har sätt dem?
näe nu kissar jag fan ner mig. kramen här från kylan


Skoter körning

Nu har jag kommit hem till mamma, blev inte så att jag for till skolan idag eftersom Frida var hemma och jag tänker inte sitta där själv och inte kunna någonting. så nu är jag här. Solen har börjat titta fram så snart blir det att gå på en promenad. Skoter körning kommer det också bli idag, eller mer mot kvällen då.


Man blir riktigt skotersugen då det ser ut såhär ute.

Sommaren 2009

Nu är jag hemma och har gjort klart provet, gick hur bra som helst (tyckte jag iaf) sedan så får man ju se om man klarade det också. Pappa kom hem med skräpmat så det blev att äta det till middag ikväll.

Denna underbart snygga bekini har jag fått hem, fick hem en för liten storlek så jag ska höra med Frida och josse om de ska lämna tillbaka något så blir det inte lika dyrt. Dock ska inte jag lämna tillbaka den helt utan jag ska bara ta en storlek större. Nu gäller det ju också att bli brun så att man ser snygg i den + kroppen måste ju tränas fram nu till sommaren så att det blir beach 2009.

Godmorgon

Idag vart det att stiga upp tidigt för att sedan fara till skolan och ha matte i 2 timmar. Gick faktiskt ganska bra idag och det var inte så jätte jobbigt. Kom nyss in från att ha varit ute med hunden en sabbis och nu sitter jag här framför Tvn.
Måste börja men Italienska snart, hade tydligen läxa tills imorgon. Ikväll blir det att fara och göra teoriprovet på skoter, sean lördag uppkörning. Nu hoppas jag verkligen att jag klarar det :) Har pluggat skit mycket nu så att allting ska sitta tills ikväll, får verkligen inte bli nervös nu. Näe jag ska gå in där och skriva rätt på alla svar. :)

Ha en bra dag nu
kram Emma


Imorgon blir det skoterkörning :)

Slö morgon

God morgon, ska egentligen sitta på en Italienska lektion nu men jag var alldeles för trött och hängig imorse, tror till och med att jag hade lite feber. Idag så blir det bara att ta det lungt och vila upp mig så att jag klarar denna vecka.
Klockan 16.30 ska jag befinna mig i stan och börja få lektioer om skoterkortet, kommer kännas riktigt skönt då man har det. Inte behöva vara rädd för skoterpoliser ;) kanske inte finns så många där jag bor men om man ska till stan så.

Jag kommer förmodligen skriva senare puss :)
juste kate vilka jeans menar du?


Fortfarande i stugan

God morgon, eller kanske god förmiddag? vad säger man egentligen?
Skulle ju rida idag men det är snöoväder ute, 13,9 minus ute just nu så det känns inte taggande. Har blivit kortspel och lek med tindra idag. hon är så söt, men en riktigt tjurskalle hahha.. Blir nog att fara hem ikv, får se hur det blir eftersom om hennes pappa ska till stan imorgon så åker vi med han istället. (slipper betala buss)
Vet att jag har en kille där hemma som saknar mig jätte mycket, så det blir nog att fara hem. kom en låt på radio som gjorde att både jag och sophia började sakna våra pojkisar. :)


Snön som stormar där ute ville inte fastna på bild.


Sophias stuga

hejhej, nu sitter jag här i sophias stuga, en riktigt mysig stuga kan jag säga. Allt är vitt och stilrent. Ska försöka ta en bild så att ni kan få se hur fint det är. Har nu tryckt i mig godis/ostkrokar och äppelkaka och jag kan lova er att jag är mätt.
Imorgon så blir det förhoppningsvis att fara ut och rida (var som därför vi kom hit) men det är så himla kallt ute. Tror det har varit -19 är ute i stugan så det är verkligen inte taggande. Vi får hoppas på att det blir mildare imorgon, annars så blir det väll film och mys.

Haha juste Sophias brorsas dotter älskar typ mig. Har aldrig träffat hon förut och efter 10 min vi har lekt så börjar hon pussa och krama mig. haha barn älskar mig. Hon har tydligen aldrig gjort så förut så det var riktigt roligt faktiskt. Kanske ska jobba på dagis? :O eller inte?


söt eller vad?

Äntligen Fredag

God morgon, har egentligen sovmorgon till klockan kvart i 9 men jag kunde inte fortsätta sova. vaknade halv 8 och tvingade mig själv att ligga kvar till 8. Bussen går klockan halv 10 idag så jag har ett tag på mig nu iaf.

Såhär kommer min dag se ut:

10.00-11.00 Föreläsning om hur man säljer en produkt.

11.00-13.00 Lunch/ företag som hjälper en då man ska på prao och söka jobb.

13.00-14.00 Föreläsning om hur man startar företag och vilka vägar man ska gå.

har inte så värt lång dag idag och jag tror faktiskt den kommer bli rolig. Efter skolan så blir det förmodligen att fara hem till mamma som jag gör varje Fredag.
 
   


Skoorrr

Jag har verkligen tappat kontrollen. Direkt jag ser ett par skor som är skit snygga så måste jag verkligen ha dem. har nyligen köpt ett par till skor. Hur ska man kunna göra så att man inte älskar skor? Det är ju kanske inte det bästa att köpa skor som man inte ens kan gå i just nu eftersom det är grymt mycket snö ute. Juste jag kom ju just in från att ha skottat hela uppfarten. (Lovat pappa) så nu känner jag mig riktigt stålt att jag gick ut i snöoväder och skottade. haha
Ingen traktor här inte.




har hört att de ät jätte osköna att gå i men jag får härda ut :)

Bättre

Nu är jag på bättre humör, har fått i mig mat och försöker bara glömma det som har hänt.
Har varit och handlat med pappa och nu ska jag nog börja med geografin, hann inte klart igår så jag får lämna in den lite senare :)


Svar..

måste bara tilllägga en sak, jag skrattar åt de som gör någonting roligt. ni får gärna skratta. men att trycka ner andra för att de har ett problem är inte samma sak som att skratta åt folk som gör någonting roligt. jag skiter inte i de andra i min grupp jag hade helt enkelt tänkt redovisa men ville inte gå upp då ni satt bakom mig och gjorde narr av mig... där har du din förklaring om varför jag skyller ifrån mig... min grupp hade gjort ett dåligt arbete och jag ville inte redovisa men då man väl ska gå upp och man hör nedkränkande ord så är det inte så peppande längre... inte då man hört de där JÄVLA orden i HEL SITT LIV....

Så nu vet alla vad det gäller om..

Ska försöka göra mig glad

Nu är jag arg, ledsen och jag vet inte vad.. Hände en sak igår jag förstår inte hur folk inte fattar att jag har det svårt med den grejen. Orkar inte gå in på detaljer men otroligt less är jag. Det har hindrat mig för att få bra betyg och nu när jag äntligen har glömt bort den så ska några jävlar göra så den kommer tillbaka. Så nu mår jag helt enkelt skit..
förstår inte att de inte fattar att det är en stor grej att trycka ner folk på det viset, det är inte den lättaste grejen man kan ha. Den hindrar en för att göra så otroligt mycket saker. Självförstroendet sänks så himla lågt då den väl kommer. hoppas verkligen att de läser detta nu så att dom börjar tänka igen saker innan dom öppnar käften...

ska göra mig lite glad iaf. Köpte denna väska idag efter jag hade lämnat tillbaka jeanstightsen. 

 

Kort och snabbt

God morgon på er, det har varit 18 minus ute idag så jag hoppas på att det ska bli varmare. Idag på lunchen ska jag springa och lämna tillbaka mina jeanstights. De är helt fel sydda och har blivit alldeles noppiga. Hoppas nu bara att jag får lämna tillbaka dem eftersom jag har inget kvitto. Ska nu återgå till lektioen, ska göra en egen hemsida.


Dessa skor har jag nyligen köpt och jag älskar verkligen dem. riktigt sköna
att gå i. Det var bara 8,5 cm klack på dem men det duger nog.

Sug på bloggen

Denna kväll kommer jag ägna tiden åt att skriva 8-10 sidor om Kroatien.... Har fram till midnatt på mig så jag hoppas verkligen jag kommer klara det.. önska mig lycka till nu.
Tänkte visa ett par skor jag nyss har köpt men tyvärr så går just den bilden inte att ladda upp så jag ska försöka lite senare ikväll.. vart ett kort inlägg nu så det blir nog inte så många inlägg ikväll men ha det bra nu :)


Fick bara lov

Måste bara säga att just nu hatar jag verkligen matte... fick 1,5 poäng från G så det blev ig.... IGEN.......
FAN VAD LESS JAG ÄR JUST NU..


Måndag

Hej igen, nu har helgen gått och skolan ska nu börja, tänkte börja berätta hur min helg har varit eftersom jag har ju inte bloggat på hela helgen.
I fredags så blev det att fara till Frida för att ha en kväll med några tjejer, vart pizza, chips och dipp.. En onyttig kväll men gott var det. I lördags så var vi hemma hos mig, jobbade så det blev massa film och go saker. I söndags så satte vi igång i skotern, morfars gamla ockelbo 300 haha stavas det ens så? gick hur bra som helst, vi kom typ upp i 110 med den gamskotern. Alla vart hur paffa som helst då den gick så fort. Fredrik skulle ju göra igenom två kvistar och ena kvistern tog skoter så att den for rakt upp i trädet. haha, fan vad rädd fredrik vart. hela skidan eller vad den heter vända sig åt andra håller. Som tur var så är det en bra gamskoter så den gick inte sönder, eller det var någonting så gick sönder eller lossnade med den funkar ändå hur bra som helst..
Gammal bild då luggen var åt andra håller :)


RSS 2.0