JAJAJAJAJA

Stan blev det idag, hittade på slutet lite kläder som jag ska ha i helgen. Kändes som hjärtat vart lite lättare där. Har ingen ork att uppdatera..

josse vill bli känd


JOSSEPOSSEPISS

josse är här nu, blev en fika på stan och nu sitter vi i min säng och lyssnar på musik. Eller hon leker med min kamera och tar kort på sig själv. Hon ska sova här så vi ser väll var vi kommer hitta på i natt :D okej lät skumt haha allså ut med folk kanske :D


Glömt berätta för alla

Har ju glömt att berätta (tror jag iaf) att jag far till Portugal den 21 och hämtar min hund. Fick det erbjudandet så jag tog det. Är borta i 4 dagar tror jag sedan hämtar mamma mig i stockholm och vi tar bilen upp hit. Kommer bli sjukt skönt att komma bort från Sverige IGEN..

Hemma hos mamma nu

Är hemma hos mamma just nu och direkt jag kom till gården så vart en såndär underbar känsla i kroppen. Allting vart så lugnt. Har inte varit på bra humör på 2 dagar nu och jag känner verkligen hur det tar knäcken på mig. Är så himla hängig så jag orkar ingenting. Förhoppningsvis träffar jag josse ikväll så det kommer bli trevligt.
puss

Förstår verkligen inte vad som händer

Kommer inte blogga någe mer nu, vet inte då jag kommer blogga igen förhoppningsvis är allting bättre imorgon men jag vet inte. Får hoppas på det bästa nu. Allting går som upp och ner hela tiden för mig. Ena stunden är det super och livet verkligen leker men sedan kommer de här dagarna då man vill lägga sig ner i graven och låta alla känslor och tankar stanna kvar på jorden.. Jag måste bara få skriva av mig, allting är så jäkla dåligt så jag vet inte vad. ussch säger jag bara. Skaffa aldrig pojkvän.. Just nu vill jag ha tillbaka allting som var förut personerna och chillkvällarna. Vattenpipa och bara de tomma festerna som alltid slutade bra.. Kan någon spola tillbaka tiden?

Blir iaf att vara med frida ikväll :) annat att tänka på.

varför?

Har nu börjat fatta att livet inte alltid är en dans på rosor..
Varför ska allting vara så jäkla svårt varför kan jag inte bara släppa en person, bara låta mig gå vidare. Just nu vill jag ha allting som förut igen men jag vet att innerst inne så vill jag inte det jag har det bra nu, lite iaf. Han går ju vidare varför kan inte jag det? 

Ska nu möta upp frida för hon ville äta på frasses, själv kasnke man ska köpa hem skorpor och dricka varm oboy till. Mums
Nu blire en banan och en clementin 


TrevligtTrevligt

sitter just nu i tuvan, känns lite skumt men det är hur kul som helst. Har nog aldrig träffat sånna här sköna killar förut. haha det är som vanligt igen, jag och dom.. Josse duvet forbidden fruit eller hur det nu stavas det finns här ;) ahahah

kan säga att gårdagen var inte den bästa....

Nu blire naaaajs

Är hemma hos josse nu och ska snart börja fördricka, får se vart denna kväll kommer leda, förhoppningsvis till någonting bra :) Gårdagen vart iaf lyckad.

FYFAN ALLSÅ

Måste bara säga att jag skäms för inlägget innan men vad äre alla "storbloggare" säger du ska ju bju på dig själv ;) hahahahahaahahahahahah
ibland får man skämma ut sig...
hade typ glömt bort filmen, ingen er såndär haha

___________________________________
Okej inlägget vart raderat

I STILL BELIVE

Ja vi får väll se vad som händer ikväll/natt, jag hoppas då på det bäästa.
Jag är REDO!



SUG KUK

Min kväll kommer suga eller inte från början av kvällen för då blir det idol med en massa men senare. Jag vill ju festa men varenda jävel sitter ju hemma ikvälll. Kan bara alla skaffa sig ett liv och vara sociala?

OJJDÅÅÅ

DET SNÖAR!!!!
Okej, sitter på italienskan det är inte OKEJ, kan inte en jäkla sak som hon säger. Hon tittar på mig som om jag är dum i huvudet. iiihihi..

________________________________________________________________________________________________
Uppdatering. 2 min senare, det slutade snöa.
____________________________________________________________________________________
Uppdaterin. 20 minuter senare, det snöar igen


Sunshine

GOD MORGON, Sitter här i sängen och är skit trött. Börjar om en timme så jag ska alldeles strax göra mig iordning. Pappa skulle vara snäll idag och skjusa mig till skolan, jippiiii.. Slipper ju då att stå ute i kylan och vänta på bussen. MIN CYKEL HAR JU BLIVIT SNODD IGEN.. ååh detta är tredje gången de snor cykeln. Min gröna fina cykel.


Klart som faaen

3 liter vin är fixat, nu ska det partaaaas...


Ni har sätt den förut men jag visar den igen.
(tror det var någon av de första fyllorna, en heldel häxa rent, visste inte om att bilden togs, visste inte om att syster stod bredvid förän några veckor efter) Bilden ger inga minnen (A) hiihih


BRRRRRRRR!!

Näeee jag skippar solningen idag, DET ÄR FÖR KALLT UTE.. kör på brun utan sol istället. tror jag ska börja med det snart igen.. looooveee.. (A) hahahahhaha

Så jävla svårt är det väll inte?

Varför ska det vara så jävla svårt att fatta?
Sitta hemma hela jävla veckan och sedan inte få göra någonting på helgen..åååhhh blir så jävla less.


JOosse var tråkig

Just nu har jag ingenting att göra, måste ta tag i samhälsskiten men jag vill inte. En lektion kvar sedan så har jag LOOOV. Okej den lektionen är imorgon men jag ska nog klara av den.



Okej det vart ingen flumdag idag, josse var depp. :(


LILILILILILILILI

Jag överlevde denna natt med, äter just nu gröt och snart ska jag bege mig till Syster för att sedan fara och se om jag kan hitta någon vinterjacka. Okej kanske inte snart för jag har inte ens klätt på mig och gjort mig iordning.


HAHA, kommer bli en flumdag känner jag på mig.


BARA FÖR ATT

JAG GILLAR ATT LEKA FJORTIS.. (A) hihihhhahaha


MAN BJU JU

Ligger i badet med datorn ska snart börja göra iordning mig.

Sommar bild osminkad


TACK SÅ MYCKET

VÄRT!! ja då har man blivit beroende av det där jävla farmville igen. KUL. tack maggaaaannn


HIIHIHIHIHIH

Håller på att steka upp pannkakan från igår, muuums. Blir sedan att göra sig iordning för skolan. Maggan var så snäll att jag fick åka på hennes cykel dit så jag ska gå ut kvart i tolv. Sedan blir det orientering KUL..suger kuk ju.
Måste seriöst vara det tråkigaste som finns. aja partyt i helgen får väll göra det bra.


TACK MIN GUD

ÄNTLIGEN KLAR. Fixar dricka nu också, eller har fixat men han skulle ha 50kronor extra så jag vet inte. Ska försöka hitta någon som inte tar extra. Lite snål just nu. Vill ju ha min jaackkaaa


JAA SNAAART

Nu är jag less på det här jäkla etikskiten.. Snart klar iaf, riktigt skönt ska det bli.


hiihiih (A)

ÅÅH, vad jag inte gillar att göra läxa. Har en uppgift kvar och den är dryyyg. Ska vänta tills maggan kommer in på datorn så att jag kan fråga henne lite saker. Hon är ju en såndär pluggis ;)
Jag har verkligen ingen aning vad jag vill göra ikväll, helst ville jag göra någonting men eftersom jag har en del läxa så. Kommer inte heller på någonting jag vill göra ikväll. Kan iaf säga att jag är redan less på skolan, eller sådär iaf läxorna. Just nu vill jag bara ha det där höstlovet och bara vara. Ha kul och bara leva livet.
Tagga halloween gör jag också, fast vet inte riktigt vad som händerdå. Får väll se.

Ska se om hag hittar en bild som ni redan sätt. Har varit dålig på att ta kort nu på slutet.

Okej ni kan få se två gulliga bilder av mig (A) haha
Över två år sedan


Bild från över två år sedan


Nytt inlägg

ÖHHHHHHHHH!!!! så roligt har jag just nuuuuuu....


Trött och söt, efter massa timmar på arlanda.


Emma/josse

Sitter på mattestuga nu med josse, snart börjar klassrådet och sedan lunch. Längtar riktigt mycket till lunchen, är så himla hungrig just nu. Ska nog till stan på hålet och se hur mycket pengar jag har kvar på kortet, måste ha en ny vinterjacka. Någon som vet en snygg? Har inte hittat en fin här i stan än så jag börjar bli leeeessss...


ÅHH JAG VILL HAA

GOOD NIGHT! Jag ska upp till skolan klockan halv 9 imorgon för att jag har mattestuga. KUL. aja josse är ju spec med mig iaf så lite roligt kan jag nog få det. PussN


Ge mig detta igen


Riktigt skönt

Ibland kan jag verkligen bli sjukt less på mig själv. MEN jag gör ju så att andra får ett gott skratt.
Måste just nu plugga, har satt mål att jag ska vara klar med båda filosofi uppgifterna före klockan 12 så jag får hoppas på att jag klarar det. Har iaf tagit en kvällspromenad med frida ikväll också. Riktigt skönt att bara få slippa allt plugg en stund och bara prata och skvallra lite.


Promenad med Frida och Josse hamnar på bild.

 


Härligt va?

När jag var i Portugal så insåg man verkligen hur blek man är. Man tänker inte på det när man är i Sverige eftersom alla är bleka här men jag börjar fundera på solarium. Ska man kanske? bara några gånger gör väll inget. Så att man är lite brun iaf.

Ska fundera på detta kanske första gången blir i veckan?

Frida är söt!


Så nu är man tillbaka igen

Slutar om 45minuter, ska bli riktigt skönt att få komma hem. Packa upp alla saker och känna sig hemma igen.


IM BACK!


JiiiPPiiii

Underbart skönt att vara hemma, kan verkligen inte sluta leeeeeee..


Magggaaannn


Alla vill alltid vara med på min blogg. :D:D:D
(dom vill bli kända)


ÄNTLIGEN!

HEMMA!


Såhär kan man också göra

Sitter just nu på Mcdonals och har just ätit upp mina pannkakor, det är riktigt dåligt att man bara får två små pannkakor för 26 kronor. Eller man får ju en kopp choklad också men den gjorde bara så jag brände mig på tungan så den är inte god längre.

Planet lyfter klockan 12.05 så jag ska väll checka in en halvtimme innan men eftersom jag inte har någonting att göra så gör jag det ungefär en timme innan. Bäst att vara på den säkra sidan, vill inte bli kvar här i Stockholm.
Är man OKEJ om man sitter och poasar i webbkameran så folk går förbi? haha Undra om folk tycker man är dum i huvudet eller något sånt, sitter och gör grimaser. haha, men jag måste ju fördriva tiden med någonting (A)


Igårkväll

Okej aldrig mer.

Här är jag framme igen, oops jag är trött ser jag. haha
Okej nu vill inte sidan ladda upp fler bilder på mig. Ska nog ändå sluta nu för att folk kollar skumt på mig. (A)


Vi bjuuuuu

 


Jag bju på näääsa


Rest and Fly

KUL..Alla festar och har kul ikväll medans jag ligger här på ett hotellrum, ingen är inne på datorn så det blir väll att sitta här ensam :(
MENMENMEN, iskallt är det också i detta rum fast mysigt. Iskallt är det utanför arlanda också var 5 grader då vi landade. shit trodde det skulle vara lite varmare men. Aja blir bra detta puss.


Puss po er.

Nu ska jag go och lagga mig, klockan ar 21.16 och jag som skulle go och lagga mig tidigt.
KULatt jag vet att mina narmaste sitter nu och har myskvall, imorgon ska de ha middag ockso och sedan festa. KUL..
Sjalv ska man sitta po ett flygplan och sedan po ARLANDA so jag missar denna helg med.
KUL..loter det spannande? For gora det basta av det. MCDONALS.. Feta upp mig lite mer, trodde jag skulle bli varsta tranad har men icke sa nicke, har varit so jakla sugen po GOsaker hela tiden so jag skulle inte slo vad om jag har got upp i vikt. KUL.. Har ju som sagt gott ibland 8 promenader om dagen och sedan idag har jag gott med 5 olika hundar..
KUL..KUL..KUL..KUL..KUL..KUL..KUL..KUL..KUL..KUL..KUL..KUL..KUL..KUL..KUL..KUL..KUL..KUL..KUL..KUL..KUL..
KUL..

Puss po er.

Nu ska jag go och lagga mig, klockan ar 21.16 och jag som skulle go och lagga mig tidigt.
KULatt jag vet att mina narmaste sitter nu och har myskvall, imorgon ska de ha middag ockso och sedan festa. KUL..
Sjalv ska man sitta po ett flygplan och sedan po ARLANDA so jag missar denna helg med.
KUL..loter det spannande? For gora det basta av det. MCDONALS.. Feta upp mig lite mer, trodde jag skulle bli varsta tranad har men icke sa nicke, har varit so jakla sugen po GOsaker hela tiden so jag skulle inte slo vad om jag har got upp i vikt. KUL.. Har ju som sagt gott ibland 8 promenader om dagen och sedan idag har jag gott med 5 olika hundar..
KUL..KUL..KUL..KUL..KUL..KUL..KUL..KUL..KUL..KUL..KUL..KUL..KUL..KUL..KUL..KUL..KUL..KUL..KUL..KUL..KUL..
KUL..

So det kan go

26+ i skuggan nu , man kokar verkligen bort har. Kommer hem till ume po sondag so jag missar alla smaskigheter denna helg ockso.. FAN!
Men det blir att ta igen allting do jag kommer hem. Nogon frivillig om vill fixa dricka (A) hiihih
Kopte en skinjacka har ockso, okej kasnke inte akta skin men den ar fan mjukare an den jag har hemma. riktig snygg svart for endast 240kronor haha :) riktigt kap kan jag lova ;)

Snart hemma

Vantar just nu bara po att Gabi ska bli klar sedan ska vi ge oss ut och se om vi kan hitta lite shopping :) eller det ar vall framfor allt jag men. Hoppas dom har lit stil har borta iaf fall. Kanske hittar nogra vinterklader som man kan ha anvandning for. Ska inte ha so stora forhoppningar for jag vet inte vart hon tar mig. Hennes kladstil ar ju inte den basta so. haha :)
Fast hon ar ju tysk och tyskar ar ju inte so vackra markte jag do jag var po berlins flygplats ;) haha
Skumma manniskor det dar .
2.5 dagar kvar nu TAGGGAA!

buhuhuhuh

Jag saknar mina vener :(

6 Dagar kvar

Jag kan lova er att det 40 grader i solen idag, man smalter ju nastan bort har. Men ska inte klaga om 6 dagar blir det hem till kalla sverige igen och vara i kylan i kanske 5 monader. Ska snart ata lite middag och sedan blir det 3 promnader innan laggdags. Orkar inte sitta uppe har po kvallarna och inte gora nonting for vall lagga mig och se om filmerna jag har po datorn. haha
Moste fan fo se killarna po mopparna har snart utan hjalm de kor ju har hela tiden och de verkar vara snyggingar ;) haha Det ar ju bara gammlingar som bor har typ so jag blir supernojd do jag for se en kille ibland. haha fan vad jag saknar vissa dar hemma ;) Okej ni ockso tjejer (A) haha
HAHAHAH ROLIIIGGGGG!
Juste sog ju en av killarna utan hjalm idag och han sog do bra ut, kan som inte sto och stirra po han do han tittar po mig so hahaha. Ska se om jag kan fo en narmare titt om ett tag ;) ska ju ando ut po tre promenader so.
Okej ha det bra i Sverige nu so ser vi om jag uppdaterar imorgon :) PoossN

Fredag

Tror vi ska fara till en affar nu snart so do blir det att kopa mer chips, det ar so jakla gott att ata chips utomlands. Har hittat varldens typ finaste hund, Jumbo hur fet och stor som helst. Alltid glad, han alskar typ mig eftersom do jag inte ar dar so gnolar han hela tiden och det gjorde han inte fore jag kom so. Har bett mamma kolla po honom so kanske blir at do ta honom hem. Lilla terriern ockso ar hur sot som helst ockso, fast tror jag tar jumbo istallet. Mycket fetare och storre. Mer en hund dor mig ;) haha aja ska go nu puss

Just det ha inge roligt i helgen nu so att jag blir avundsjuk, eller jag ar ju i SOLEN so ;)

JAG NJUTER

Jag lever, loter bra det va? orkar inte skriva so mycket efersom jag anvander hennes dator och tagenbordet kommer verkligen fron 1800-talet. KAN LOVA ATT JAG NJUTER AV VARMEN UNGEFAR 24+ I SKUGGAN. Om inte mer.

På Arlanda

Gud nu börjar det kännas verkligen, jag ska utomland själv helt otrotligt. Vet inte riktigt vad jag har gett mig inpå eftersom redan nu  har jag hunnit virra bort mig. Först en 10 timmar tur på buss med turkar och tanter, sedan av bussen och ska hitta till teminal två. Går typ runt hela arlanda utomhus i regn och hittar det inte. Går in på terminal 5 och följer lite skyltar, instikten och folk. Efter ett tags letande och gående så är jag äntligen framme där jag kan checka in mitt bagage. Ska nu bara vänta och se om det kommer några med hundburar annars så får jag ta och checka in själv. Nu äre bara det att jag ska sitta själv på berlins flygplats i 6 timmar, tror faktiskt jag ska försöka sova där ett tag annars kommer jag verkligen vara död då jag kommer fram. Ärf framme i portugal klockan 16.00 idag så det är ett tag kvar. Klockan är fan halv 6 på morgonen nu.


Arlanda Inte så värst mycket folk mest bara tanter och gubbar och självklart några stopiga tjejer. Haha ni ska se blickarna jag får eftersom jag sitter på golvet och äter vinddruvor och dricker youghurt haha. Lite roligt faktiskt känns verkligen som om jag inte hör hemma här. haha


haha FAAACE, ljuset kommer uppifrån så det blir inga bra bilder just nu.


FAN OCKSÅ

VARFÖR SKA DET SITTA TURKAR SOM PRATAR SITT EGET JÄKLA SPRÅK BREDVID MIG FÖR???. GUD ÄR VERKLIGEN INTE MED MIG IDAG. Kommer ju aldrig få sova inatt...

På väg nu

Shit, vafan har jag gett mig in på. Sitter just nu på bussen till arlanda och är framme 05.05 imorgon bitti. Känns lite drygt men. FAN ljuset kommer uppifrån så jag kan inte ta bilden med webben haha ;D

Då börjar man bli fräsch



Kul att man ser ut som en barnunge då man är osminkad och ny duchad
Nu är iaf jag klar nu är det bara packninge


ÅÅHHHHHH!!!!!!!!!!!!

Såg nyss att det kommer ta ett helt jävla dygn för mig att ta mig till portugal.. FAN VAD DRYGT. Ska sitta på berlins flygplats i 6 hela timmar. Undra vad man ska hitta på då, då?

Snart äre dags

Godmorgonen, idag väcktes man av att syster ringde och bah skynda jag är utanför dig nu kom ut nu, jag svarade nej först men sen tjatade hon lite och jag far ju ändå idag så det gör ju inget att umgås. Kommer fan sakna alla här hemma, det har varit så jäkla kul på den sista tiden så.

Iaf så är det exakt 10 timmar kvar tills jag far, måste börja packa snart så att man inte glömmer någonting. Ni måste vara sociala via telefon och dator, har typ datorn igång 3 timmar inatt.

 
                                  Kul att jag ska sitta på en buss i typ 12 timmar. yippi
 
Jag kommer sakna er ni vet vilka <3
Bara för att jag inte har lagt ut några bilder så får ni se mig ominkad och behöver verkligen duscha.

KAN ALLA KAN JAG.

EN ÄNGELGUBBE


Money Money

Nu är pengarna fixade, 1300kronor är växlade till euro. Får bara hoppas på att jag får gå och kolla på lite kläder någonting så att jag inte kommer hem med alla pengarna igen.


KOLLA!

Kolla hur skönt jag kommer ha det. Regna första dagen sedan blir det hur härligt som helst.


Kan som inte fatta att det är sant

Okej sitter här klar vaken och undrar hela tiden VAFAN JAG GÖR VAKEN. Är ju ledig idag men jag tror att min nervoritet har börjar kika fram mer och mer. Kan som inte fatta att jag far IMORGON KVÄLL.
Dagen kommer iaf spenderas med packnig, fixa de sista papperna och fara och växla pengar. Tror det är euro som jag ska ha. Måste fixa så jag kan ha internet på bussen också annars kommer jag nog dö. Sitta där i typ 10 timmar ensam.
Men jag tror iaf resan kommer vara värd allting, tror det kommer bli så himla roligt då jag väl är där nere men tror jag ska hoppa över alla de där tankarna så jag inte kommer dit och det suger röv. haha


Vad är detta?

kollade igenom mina bilder på datorn och vad är dehär för kryp?


Lett som en Plett

Måste inleda med att vill ni bli arga, sura och inte så värst bakis drick rövin. Fyfan allså aldrig mer kan jag lova.

Hörde just att det är typ storm ute så hela mitt fönster vill typ krascha. Ska bli så himla skönt att få slippa allt detta väder nu. Far ju på tisdags kväll så jag börjar känna mig lite nervös.


YES!

Lägenheten är stort sätt städad och jag kan börja slappna av igen. Skit väder är det ute och jag kan inte längta mer att få komma iväg till ett varmt land. Så jäkla skönt det ska bli. Fast jag är så jäkla nervös haha men det får man vara (A)

Ska gå och se om man kan få ihop en frukost och sedan slänga ölburkarna. DRICK RÖVIN MAN BLI INTE BAKIS


KUUUUL!

Då man är onykter varför ska allt gå snett då?


JAG ÄR GLAD

VI HITTADE PASSET :D eller mamma gjorde det.

Jeppå

FAAAAN.. Blir en hemmakväll med mig själv då..


SHIT

OKEJ, nu börjar jag känna PANIKEN mitt pass är borta. Helt spårlöst försvunnet.... ååhåhhååhåhåhåh, KUL


Im a Lady

Nu är det den där jäkla reklamen på idol igen, det blir alltid så att jag typ somnar innan jag vet vilka som går vidare. Ska iaf dryga med folk på msn nu hejs

Känner mig fet, jag äter chips och pappa vinddruvor.

Så kan man också ha det

Linus (systersonen) är fortfarande här så det har varit lite skrik och tjafs med mat men han får i sig det nu iaf. Ska typ börja träna 10 timmar om dagen så man har någonting att göra. Okej det kommer jag aldrig orka men ett timme kan väll man klämma in någonstans.

Ussch är helt matt u huvudet och helt slut i kroppen, det är verkligen jätte jobbigt.


Ni får se den här bilden igen, har inga bilder kvar typ. Måste börja ha kameran med mig på saker nu.
haha, ska jag berätta en sak. Det är typ 3 månader sedan jag började vänja mig med mitt leende. Ville aldrig le helt öppet förut så jag skrattade typ med stängd mun eller höll alltid en hand för. Skämdes jätte mycket för att de är så snea och kontiga men har insett att det är ingenting att skämmas för. Tror till och med jag skulle känna mig konstig om jag inte hade de där tänderna. Kaninisarna och huggisarna for LIFE (L) hahah


Paniken stiger fram

Vart som sagt prov imorse, trodde det gick as bra men när alla kom ut och sa vad de hade sagt kände jag mig VÄRLDELÖS. Alla hade typ skrivit samma förutom jag bah YEEEEY.
Kom just hem från stan, min väska svarta väska har gått sönder så jag fick lov att köpa en ny. Måste ju ha till portugal också så jag kan ha passet. FAN VART ÄR MITT PASS HELT SPÅRLÖST FÖRSVUNNET. Shit måste ta och leta fram det nu börjar faktiskt få lite panik.

PöössN!

RSS 2.0