LALALLALALALLALALALLL GUD SE BRA

shit.. vad har hänt egentligen? Jag gjorde bort två stycken stora arbeten igår, jag sitter just nu och pluggar i skolan. Känns lite små konstigt men det är en riktigt skön känsla. Börjar få tillbaka orken nu. jippiii gooddiiee meee.. Ska återgå till pluggandet nu. Bild får ni hemma.

Det är väldigt svårt då man inte vet vad man vill

Åh gud det börjar kännas som denna kväll kommer suga rumpa. Antingen sitter man hemma, eller är man med exet? eller far man till en annan, eller far man till någon kompis. Hmm.. vad ska man välja? HJÄLP!

kan inte motstå honom, jag ska se filmen igen

Okej jag får bete mig som en liten fjååårtis som springer runt nu. jag är nykär!


OMG!


Måstemåstemåste paniken kommer nu...fan..

Här sitter man i sängen och lyssnar på partymusik redan, känns som en evighet sedan jag partade men det var förra fredagen. Måste bero på att jag var i portugal. Jag försöker få min pappa att bli bra så att han vill skjusa mig till strömpilen så att jag kan köpa bhn som finns kvar där. Den ända i hela umeå som finns kvar i den sorten. Jag måste han den innan någon annan hinner före. Den ända svarta bhn i stan som jag vill ha och som sitter sjukt snyggt. ååh fick just paniken. hejdå


en likadan i rosa finns här hos mig redan


Vart en trevlig kväll, bra start på denna helg och jag hoppas det håller i sig.

Nu är jag hemma och ligger i sängen, kvällen spenderades först med elsa och marre på bion för att se new moon och jag kan säga att jag är nykär. Gud sä jäkla underbar indianen var :] ååh herregud kan inte beskriva hur jag bettede mig på bion, elsa satt då och garvade åt mig. Känner mig som en av de små fjortisarna som dyrkar filmerna, andra filmen är bäst hittills och jag längtar redan till nästa film. Efter bion kom elsas pojkvän och hämtade upp oss, ut och körde bil dunkade dj musik och bara tog det lugnt. kvällen slutade hos richards kompis där filmen borat visades, sjukt skum film. Blev sedan hem och här ligger jag nu.


Lugn kväll ikväll men detta kör vi imorgon.


snart ar jag hemma, forbered er po en galen jag

Imorgon beger jag mig hem till sverige med 3 hundar, en liten hund ska sitta i mitt kna hela resan och sitter den inte still do jag vill sova do javlar.. haha galen hund kan jag lova. Val hemma i sverige blir det en loooong bil resa hem och dar hemma vantar ett utvecklingssamtal med min larare. KUL.

just nu vill jag bara att allting ska vara lost, vill ha det som forut igen do jag inte brydde mig om honom so himla mycket. men vad ska man gora, har ju markt att livet inte ar en dans po rosor so.


vi moste prata do jag kommer hem, losa alltihopa

kommer aldrig kunna go vidare foran detta ar lost


kan fan inte vara sant, snalla sag att jag drommer

Trodde so mycket mer om han. Fast han gjort sohar mot mig so kan jag ando inte sluta tanka po honom. jag fick 1.5 dag lycklig. Nu borjar allting om igen. TACK. han lekte med mina kanslor helt, han vet hur jag kande jag skulle till han den kvallen och ando gjorde han sohar mot mig. TACK FOR DET.

Trodde du var så mycket mer än du visade dig att vara

personen jag trodde var mitt liv förstörde bara det. Jag säger hejdå till dig nu. ha en jävla bra liv hoppas du hittar fler 94or att knulla, bara sånna du får. HEJDÅ FÖR ALLTID

JIPPIIIKAJJEJJEJEJJEJE

IMORGON KLOCKAN 7 PÅ MORGONEN BEGER JAG MIG TILL UMEÅS FLYGPLATS FÖR ATT SEDAN FARA TILL PORTUGAL.. JIPPIIIIIIKAJEEEJJJ MIN ÄLSKLING KOMMER HEM <3

Min födelse dag idag. GRATTIS

Vet ni? jag vet visste inte ens om att jag fyllde år idag. Har frågat folk vad det är för datum och när jag var inne på msn så kom det hela tiden folk som bah lalal har skrivit i din logg, jag bah vafan skriver alla till mig för? Sedan fick jag tillbaka en kommentar det är ju din födelsedag ju. JUSTE . HAHA aja spela roll det är ju bara dagen då man föddes på fast för 17 år sedan. Helt okej.

Ska ser paradise hotel nu, puss

jag är söt

Gud se bra dag det kommer bli

Fast jag gick upp klockan halv 8 imorse så startade dagen bra, första dagen jag känner glädjen :) Ni kanske vet vad som hände igår då. Gud det känns verkligen skönt. Okej allting är inte precis klart men förhoppningsvis så blir det, det om bara någon vecka. gud se skönt :D
Ska jobba filosofi nu, ska ta vara på den dagen jag är glad till att jobba ikapp i skolan.


Har ingen lust att skriva, blir nog på bättre humör senare

Ikväll får jag förhoppningsvis svaret på allting.

låten jag lyssnar på nu, http://www.youtube.com/watch?v=hLyeHE4S8Mc

lyssna.


Ett inlägg som jag skriver för att lätta mig själv. Ni behöver inte läsa

Jag har inte mått sådär superbra på två månader nu, jag har varit upp och ner hela tiden. Jag börjar fundera på om det är han som jag varit kär i två år om det är han jag saknar? Är det verkligen han som gör att mitt liv blir underbart att jag känner mig hel. Att jag alltid har någon där som tar hand om mig? Jag har börjat tänka efter, jag behöver kasnke inte den här friheten? jag har haft det i två månader nu och jag har hunnit med en hel del. Såntdär som jag har tänk på hur det känns då jag och han var tsm. Jag har gjort det nu, men är jag nöjd med det?, är det vad jag verkligen vill? känna den där friheten. Jag vet inte riktigt om det är frihet att inte ha någondär som tar hand om en då det är jobbigt, någon som är där och gör ens dag till den underbara dagen. Vill jag ha tillbaka han eller vill jag inte, jag har varit en sån där glad person som viljat festa två gånger per helg i hela två månader nu. Visst jag har haft hur kul som helst och det har varit en underbar tid men är det så jag vill ha det? Killar hit Killar dit, fester hit och fester dit. Jag tror inte det, jag mådde bra under de där två åren jag var med han, då det tog slut mellan oss så rasade verkligen min värld. Grinade i 16 timmar i sträck. Kunde inte sluta. Jag vet faktiskt inte vad jag vill ha ut med att tänka såhär. Det är bara så himla jobbigt att inte veta vad man vill. Jag vet att jag saknar honom varje dag men jag vet inte hur länge det kommer hålla mellan oss om vi försöker igen. Vill han ens? vi båda kommer måsta ge upp saker och är det värt det? Jag har faktiskt ingen aning i nuläget.

Nu ska jag ha en kväll där jag är duktig

Nu ska det göras lläxa, hejdå.


Ja skolan ska jag då gå till, inge mer skolk nu

JA då sitter man och fryser med 38 graders feber. Tack och hej

Kan det blir mer ovärt eller?

Äre värt att det var typ snöstorm igår och att det blir + grader idag så allting försvinner. Äre värt?
Sovit riktigt dåligt inatt, jobbigt, inte mycket sömn denna helg.

Tror jag hellre väljer detta men jag är verkligen inte säker

Blev ingen ensam natt igår en person var snäll som kom och var social. Kom isäng vid 4 på natten så är rätt så sliten. Fast vi sov till ungefär 2 tiden eller sov och sov, man vaknar ibland och pratar sedan blire tyst och man somnar om.

Kvällen som kommer har jag inga planer för, sitter just nu hos josse och hon försöker tagga upp mig. Känner egentligen att jag kanske borde ha EN kväll iaf utan alkohol fast ändå lite tråkigt. Har fått ett erbjudande med godis, film och bara ha det allmänt mysigt men jag vet faktiskt inte får se hur det blir. Josse är i duchen och jag väntar förväntansfull till maten som hennes föräldrar lagar, TACOS. Gud se gött det kommer bli. Näe ska sluta svamla nu och se om det är någon som är social. Puss


Här har ni ett exempel på en bild man inte kommer ihåg.


Då sitter man här och har det chill med sig själv

Alla har dragit, sitter typ onykter i min egen lägenhet. Tagit bort alla ölburkar, ställt tillbaka borden, dragit till mattorna och vädrat lägenheten (måste göras mer) sedan är allting klart eller näe måste torka borden också fast det tar vi imorgon. Lite skön kväll vart det iaf. Får väll se vad morgondagen ger. förhoppningsvis någonting roligt.


HIHIHEHEOSDKSJDSFJSMFÖLSDMSWFM

Vafan är det med denna dag egentligen? Händer ju ingenting ikväll, helt jävla dött. Frida och nathalie är påväg hit så det blir trevligt, undra bara vad man ska göra?
Sitter i mitt mörka rum ensam i min lägenhet, sjukt sugen på att styra ikväll men kommer bara bli BAJS.

Den dagen som man inte ska nämna

Tänker inte ens dra upp vad det är för dag idag, vi vet alla redan. Dagen är som väntat, KALL OCH SAKER SOM HÄNDER, förmodligen kommer det bli en kväll då hela handen går neråt men jag satsar på att den ska bli rolig så handen kan få några gupp iaf. Får umgås med underbart folk så jag är för det mesta nöjd.


Kan någon spola tillbaka tiden, bara en liten bit

Denna vecka har varit konstig på precis alla sätt. Förstår inte vad som händer riktigt men det är väll såhär det ska vara ibland. Skolless är jag så jag vet inte vart jag ska ta vägen. Nya tag nästa vecka, SKA ha närvaro hela veckan. Jag har just nu två underbara låtar som jag lyssnar på hela tiden "renee renee" och "adore you". Dessa låtar får en att tänka på allt möjligt, älskar då man kan drömma sig bort i dom.


Denna plats ska besökas igen, snälla ta mig tillbaka


Såhär kan det också vara ibland, ingen dans på rosor

Jadu, börjar klockan 10.50 med italienska sedan matte B. KUL DAG VA?
Orkar inte skriva mer nu, allt är BAJS. Ända jag ser fram emot nu är att få fara utomland.


Aja ni får ingen bild idag

Det borde bli olagligt att ha en lektion såhär tidigt. Nu kom läraren och vi har en vikarie IDAG IGEN.

Man kan faktiskt vara såhär trött ibland

Det var riktigt länge sedan jag var såhär trött. Verkligen halvsov på lektionen idag, haha nivet då man får sånna där äcklig rykningar då man sover? sånna fick jag iaf på lektionen flera gånger haha skit läskigt.
Ja har faktiskt inga fler roliga nyheter. puss


här får ni en bild man ser grymt mycket av.


VET NI VAD?

Vet ni hur mycket jag började tagga snowboard? Hoppas verkligen hemavan blir av, fyfan vad kul det skulle vara.


ååh min fina älskling :]haha
fan den står upponer


Ja då har man hunnit med det idag också

JA då har man varit ute och på en promenad och med den promenaden vill jag säga att jag hatar mina hundar. Fyfan allså, den minsta drar ott a helvete och när man väl släpper dom bara några hundra meter från gården ska de rusa till grannens katt och jaga upp den i trädet, de vägrar komma så man har fått sprungit i en skog och jagat dom med världens största skor och täckbyxor. Juste det snöar ockå :)

SÅ HIMLA ROLIG DAG DENNA KOMMER VARA DÅ!

GODMORGON, vet ni då jag var uppe imorse? JO klockan 6 för då ville hundarna ha mat och gå på en promenad. KUL VA? gick och la mig direkt efterråt för att jag mådde inte så bra. JOSSEE den jävlen har smittat mig.
Vet ni mer hur min dag startade? JO min syster ringde nyss och berättade att min andra syster som är handikappad och är utomlands med mamma har troligen fått SVININFLUENSAN. VET NI DET ROLIGA? JAG DRÖMDE INATT ATT HON SKULLE FÅ DET... Just nu så spryr hon inte och febern har gått ner men hon hostar fortfarande. VAFAN SKA HON FÅ DET FÖR??? HON ÄR JU I RISKZONEN.. NEGER DASE. NU HOPPAS VI PÅ ATT DET INTE ÄR DET OCH ATT HON SLIPPER FARA TILL SJUKHUSET PÅ CANARIE ÖARNA.
hur det nu stavas
Det var ju roligt att denna dag startade så bra. Nu väntar jag på att syster ska komma och äta lunch med mig. Så himla tråkigt att vara själv.


Elin och Linda, elin som fått det och Linda som ringde och berättade


En liten text jag skriver klockan 25 över 12 på natten.

Varför är livet så jäkla komplicerat? Man gillar en person men samdigt vill man ha någon annan. Man gör saker som man vet att man kommer få ångra i slutändan. Varför kommer dessa kvällar då man tänker på allt, man vill bara få allting att sluta. Jag förstår inte mig på detta? Kan någon vara snäll och berätta varför man känner såhär? Har gjort saker jag ångrar men varför fortsätter jag då göra samma sak varenda gång? Det är inga siffror som räknas man mår bra utan de där siffrorna.


Just nu tackar jag för de underbara jag har nära mig.

Nu kommer jag nog gå och lägga mig, så tråkigt har jag

Nu säger jag tack och hej från mig.
Tills imorgon då.


Ja vi kan väll bju på en bild till

Tror ingen har haft så tråkigt som jag har det just nu. sitter öde ute i skogen med tre hundar och en lillebror som bara sitter vid sin dator. Visst låter det trevligt. Kan inte göra någonting för att jag är hundvakt eller det finns ingenting att göra här. Kolsvart är det ute också så jag vågar inte gå ut. Fast vem fan orkar stå bakom min dörr eller stå i skogen tills jag vågar lämna huset? 

Tror det blir en dusch nu sedan datorn igen antar jag. KUL!
 

En till bild från helgen. jag och marre


Snart är det dags igen


Resan är bokad och klar


Här kommer lite bilder från i helgen


Jag

Jag och marre

Josseeee

Nyktert?

Frida


Ja, jag ska sova i samma säng som josse

Bakisen är borta, hur skönt som helst. Chips och dipp är verkligen den bästa medicinen mot det.
Har ingenting att säga förutom att jag ska sova här hos josseeeeeeee


Jadu hur ska denna dag sluta?

vet ni, när jag duschade nyss så märkte jag en jäkla massa sår på bena. JA vart fan kommer dom ifrån? Kvällen var väll ändå skoj, och tyvärr blev det typ inga bilder. Tror jag har några som jag kan lägga ut. Undra om jag ens är nykter nu? vet inte riktigt, får väll se då bakisen kommer. Kommer bli en sån underbar dag. Ska hem till josse senare, måste hämta alla mina saker. Får se om jag stannar där också.


Ja ni kan ju börja, jag kommer ikapp

Sminkninge är klar, nu fattas bara kläderna. Imorgon eller måndag kommer jag proppa bloggen med bilder fån helgen. NU KÖR VI!


Josse dator därför denna bild

Okej gårdagen var väll sådär, haha eller den var trevlig. Var ju sjukt förkyld men efter några 2-3 glas vin så blev det mycket bättre. När jag vaknade imorse så mådde jag hur bra som helst. Förkylningen är borta. Fan vilken bra medicin. Man har kul och blir botad samtidigt :) Kuuung juuuu.


Nu kör vi snart igeeeeeeen


Fridas dator därför ingen bild

Vin, kaka, Josse och Frida såhär ser denna fredagskväll ut sålänge. Eller josse gör kladdkaka också. Avundsjuka va?


HEEHEHE

Sitter på en italienskalektion nu och snuvar, nyser och det rinner i ögonen. Kul helg jag kommer ha det va? Helgen kommer nog spenderas hemma hos josse så det blir trevligt, party lördag imorgon så ska se till att vara friskt tills dess :)

INGEN BILD


Här kommer denna natt spenderas med Brudaaaarrrr

Hemma hos josse nu där natten kommer spenderas med många filmer och gottagotta.
Vet inte riktgt vad alla filmer heter men typ någon Johan Falk, The bok och någon skräckfilm. Kommer ju dö efter skräckfilmen så vi ser väll om jag vågar vista mig ute på kvällarna efter den filmen.


josse och frida.


Jag har lektion men jag gör ingenting

känner mig så jäkla fet i min vinterjacka.


Detta kan också vara en morgonstart

Jag fick springa till bussen idag, höll verkligen på att dööö, hostade hela vägen till skolan. Tror detta var ett tecken på att jag måste börja träna. När jag väl kommer in i bussen så märker jag att jag glömt mobilen hemma. Suuuug, ska ju hem till josse idag så jag måste försöka få tag i mamma så hon kan komma med den. Just nu:
Det haglar ute, jag är 35 minuter för tidigt till skolan, jag sitter alldeles själv i ett mörkt klassrum, jag har tråkigt.


Ni har säkert sätt den förut men. Har inga roliga bilder på denna dator.


Såhär man man också göra

Okej varför sänks min statistik då jag bloggar för? då jag inte bloggar så höjs den.. SKUMT!


Nathalie, spiderman och josse i hörnet. Schteek!


Josse är skum som en skumbanan

Förmodligen har alla läst detta i josses blogg redan men jag höll på att skratta ihjäl mig då jag verkligen såg hur störd denna person är.. (A)

Josse 19.26
Hej knekt

Emma 19.27
Goddag dam

Jag 19.40
Tja kung

Emma 19.40
Ess

Jag 19.41
Vissel på tian

Emma 19.41
Sug på kungen

Josse 19.42
Slicka på knektens håriga pung (
Vart får hon detta ifrån lixom?)

Emma 19.43
Josse du är störd.

Kan ni förstå att varje dag får jag ett skratt av denna människa. hon är sööööt


Varför är hon så konstig för? sprang hon in i väggen som liten eller?


Ett drygt inlägg som ingen kommer orka läsa klart

Vet ni, mitt liv suger kuuuk. Vet ni, jag använder typ KUK i varje inlägg jag skriver. Vet ni, jag sitter just nu i min säng och har tråkigt. Vet ni, jag är en väldigt dryg person. Vet ni, jag måste nog lyfta min rumpa för att ta reda på alla mina saker jag spridit runt i huset. Vet ni, jag tror jag skiter i det. Vet ni, HEJDÅ!


Känner inte dessa människor så jag har ingenaning om varför jag lägger ut denna bild.Bilder talar.D


Så det kan vara ibland, jag försöker iallafall

Hemma hos mamma nu eller har varit det i ungefär 16 minuter nu. Middan är pågång och jag längtar verkligen till den äver fast jag åt två mackor och en verum innan jag for hem.

Kvällen är inte planerad och jag antar att det blir datorn ikväll med. Finns ju inge folk här ute i skogen. Fast jag har ju själv valt att vara här och bara vara så mitt fel.

Ska vi se om vi hittar någon fin bild som vi kan bju på..


Frida och nathalie, Frida är superglad av att sittas och trängas i en liten skåpbil med typ 10 pers.


Bara för att jag inte har en annan bild

Dagen började ju RIKTIGT BRA. Skyndade mig till skolan så att jag var här halv 10 och självklart ska den jävla läraren vara BORTA. Hål till klockan 20 över 12 då börjar matte B och vet ni vad? jag taggar inte det. Sedan idrott i en timme och sedan HEEEEEM... Äckligt hår har jag också, känns ju SUPEEEER..


Jag kan se ut som en 94a

SUG PÅ MIN KUUUUK.. har sovmorgon till 9.35 imorgon och jag måste ta bussen som går kvart över 7 på morgonen. KUUUUUUUUUUUUL.. Ska bombadera Frida och äta upp hennes kyl med mat


Jag ju lägga ut en bild där man ser ut att vara en 94a.


Såhär långt har jag kommit

Mitt nya rum just nu, det är inte klart men en bit har jag kommit iaf. Fattas nu bara tavlor och lite mer saker i garderoben.


Använde partykameran så det vart inte den bästa bilden men. har bytt med lillebror så jag får en MYCKET MYCKET mindre rum än vad jag hade.


En bild som säger ingenting

 

 


Jag bju.


??

Varför vill hjärnan tänka på allt dumt man gjort för?
Fattar inte hur man fungerar egentligen, varför går saker inte bara att glöma..


Bara att sätta igång

JA då har man äntligen kommit igång med jobbandet, ska jobba till 8 ungefär så det är inte så länge.
Har ett rum som jag måste göra klart sedan så blire att ta igång med lite läxa. Hejs


i bagaget med en jäkla massa folk.


Kissemisseeeee

Turism nu snart blir det Fek i 2.5 timmar. Tror ni vi taggar? JAG SJÄLVKLARTTTTTTT
Sen blir det att fara till pappa för att hämta nykel till skolan och sedan fara hem till mamma igen. Rikigt skönt att vara där.. :)


Skolan är dryg, jag är dryg. hejdååå. JAG BJU


Bilder från helgen

Här kommer några bilder får i helgen


Marre och josse

???? på namn och jag

ser typ ut att kvävas medans han njuter (A) haha

En som är taggaaadddd..

Förfest lördag

Linnea och jag

Påväg hem till mig(efterfest) ah alla förutom Carl som är till höger ville typ nyktra till. haha söt

Oscar och Carl ville vara fina inför kameran..


Dracula tänder det gillar vi

Om ett tag lämnar jag teg för att vara i buschen en vecka. Slippa all stress och bara rå om mig själv :)


Sötnos!

Trött är man och självklart kan man inte ungå skolan. Lovet är SLUT.. Det ända jag kan längta till nu är dagen då jag åker till Portugal, ska bli så himla skönt att slippa Sverige igen. Man blir så fort less på kalla Sverige. Okej det är typ regnperiod då jag kommer dit men jag ska nog klara det. Får ju hem min sötis så.


Gammal,GAMMAL bild

Denna helg är nu över och imorgon börjar skolan igen, kan säga att helgen var OKEJ. Det kunde ha varit mycket, mycket bättre.. Fredagen var iaf bäst, lördagen vart det kladd med glitter och när det torkade såg det ut som att ansiktet skulle falla av.. usch.. Men det var iaf en rolig stund där.

Jag ska snart fara och äta FEET mat så att jag orkar dagen, jag lägger upp en massa bilder från helgen senare då jag kommer hem. Puss


RSS 2.0