Jeans

Här får ni se min senaste shopping, Kom på att jag behövde jeans så dessa sprang jag snabbt in och köpte.


Ett par svarta och ett par lite ljusare med hål i.

399kr svarta 199kr

God natt

ser på grannfejden och jag kan säga dig att människorna som deltar kan verkligen inte vara friska. Några jäkla pansionärer som har ingenting att göra. Inget liv....











 


God natt puss.


Spring/promenad

Kom just ut från en spring promenad, riktigt skönt nu när man är hemma så nu gäller det bara att jag gör detta till en rutin. tror jag ska försöka springa minst 3 gånger i veckan. Det borde man ju hinna, en liten tid lixom.


Smilegropar

Har nästan nyss kommit upp från badet här hemma hos mamma.. Riktigt skönt 21 grader i vattnet så det är perfekt.
Just nu så håller familjen på att göra ordning middagen som består av hamburgare :) gööödans.


Söt javet

pusspuss

Morrn

God morgon, nu äre frukost time, blir kyckling sallad till frukost.
ska äta nu hejs


Hemma just nu

Sitter just nu här med marie och olle, eller olle ligger och sover i soffan. Visar shopping senare ikväll tror jag om inte imorgon bitti. har hämtat mig kamera och lilla dator så jag kan sittar vart jag vill. härligt!
Fredrik och en till kommer snart de är och hämtar lite saker hemma hos fredrik. Tror det bara kommer bli sova ikväll men man vet aldrig..


Man behöver inte alltid vara söt.


Förmodligen

Blir förmodligen pappa ikväll då får ni se min shopping.. puss


God morgon och hej då

Igårkväll ringde Sandra och bad mig och fredrik komma till stan och självklart far vi dit. Ser också att Olle och Marie är där och kvällen slutar super bra.. Måste också säga att Marie är min största IDOL.. Eller jag vill bli lika cool som henne.. Sitta där och röka och känna alla människor i världen typ...  haha skämt och sido.

Idag så ska jag snart hem till mamma och klippa gräset med min rääser. Måste bara piggna till lite först. Javet det är skit tråkigt då jag inte har bilder men jag updaterar bara nu för att ni ska ha någonting att längta till på dagarna ;)

Vill bli blondare

Måste bara säga att min mobil är spärrad så ni kan ringa och skriva till mig men jag kan inte svara på era sms eller ringa upp. Ska fixa det på Onsdag. Hände en liten sak i fredags men mobilen är tillbaka iaf.. haha.. Ojojjojj pinsamt kan jag lova.

Sedan så om någon där ute vill testa färga mitt hår blondare så är det bara säga till..

What´s up with putande läppar? :O hehehe

Pyttelitet

Tänker bara skriva ett litet inlägg nu eftersom jag har inte gjort sedan lördag tror jag. När jag kommer hem till pappa så blir det som vanligt igen. bilder och sånt. puss

Så jäkla värd Fredag

Hemma, gud så skönt det känns även om den kvällen var bland de roligaste kvällarnaa. Bara så jävla skönt folk där. Synd det vart lite mycket, sos och sånt.. haha Fast sos hade semester så jag slapp. Sa tydligen FA ÅH INTE SOS....haha men efter en timmes sovning och lite annat så blev det att parta igen.. Regnade hela natten men det gjorde verkligen ingenting föränn man skulle sova och allting var dyngsurt.. Kan bara säga att allting var värt det.
Snart börjar bloggningen som vanligt då man inte är bakis..

Skrot

Sitter just nu på fredriks pappas skot och fredrik och nikke försöker hålla på att bygga ihop en sterio med högtalare och sånt som vi kan ha imorgon.. NICE.. Marie och Olle for just eftersom det är en del att packa imorgon så jag själv måste typ upp 6 imorgon för att hinna med allt. Kom på att jag inte har någon spegel hemma så det blir väll en snabbis på stan och köpa en lite spegel.. Tur lönen kommer imorgon.. Jusste mat måste jag ju ha annars kommer jag verkligen dö. och toapapper..

Kanske hinner blogga imorgon men tror knappast det. Får se. annars så hörs vi på Söndag. vettefan om jag vågar ta med kamera och sånt kanske min lilla isf.

Ses då jag kommer till staden

Imorgon bär det av till holmön, eller om det inte blir regn då.. Självklart så skulle allting gå fel då vi skulle få våran dricka så vi fick inte det vi skulle ha...... Beställde då en ny box vin från en annan och jag fick rätt 13% vin tre liter så nu är jag nöjd.. Jag som är så generös får väll bjuda lite folk på vin därborta av min 8% då.. haha..

Iaf så är vi hemma hos mamma nu och tvättar mitt tält. Det är alldeles möglit så vi har skruppat som satar för att få bort lukten och så..Får hitta på en lösning så att man inte ser det bara. blir nog ett lakan man får ta med sig..
Bara skönt folk som ska dit så det kommer bli sköjjj.

Har ingen bild eftersom jag sitter på mammas dator men ni får det då jag kommer till stan igen.. Jo föresten vilken färg ska man ha här i bloggen egentligen. vill att det ska se lite mer seriös ut än som nu B kvalla... Eller färgen då.


Har ingenting att skriva här

God morgon helt otroligt att jag sov tills nu, brukar ju annars gå upp vid 9-10 tiden..Det är väll att jag måste vila ut mig så att jag klarar mig tills nästa lov.

Just nu är det en kille som är och fixar dricka till mig. Ska kanske till holmön nu på fredag till söndag så då måste man ju ha lite dricka. Har köpt en vin dunk, 8 öl och 3 smirrnoff. Tänker dock inte dricka allting där borta köper för att ha lite till senare också. Bra att ha lixom.


I helgen blir det väll någonting liknade denna bild. mörk och fest. Kanske vid en grillplats också.

Stan igen

Har nu jobbat klart eller jag gjorde det för ungefär en timme sedan, sköönt.
Har nu laddat in korten på datorn så nu har jag lite festbilder. Kanske inte bästa kvallan men det funkar.


Jag och Sandra


Får duga

Har verkligen inga nya bilder och jag är inte riktigt klar med headern än men så får det vara till imorgon tror jag seeyah!

Lite små shopping

Är nu hemma hos mamma och jobbar, medans så har jag fått mamma att sätta sig vid datorn så vi kan beställa kläder från Hm. De har ju rea och sånt så det blir lite sånt shopping.. Ska egentligen inte köpa någonting men jag måste.
Har beställt en bikini, träningsbyxor, en tröja och overknee strumpor. Lite onödiga grejor men kul att ha :)

JobbaJobbaJobba

Har nu sätt klart de två filmerna, det vart Wallander på engelska och en annan film som typ bara handlade om sex och college..Kan säga att jag älskar sånna filmer.

Om ungefär en kvart så ska jag bege mig med moppen hem till mamma och jobba, känns lite drygt men jag är ju ändå hemma också jobbar så det blir bra. Ska nog göra goda mackor till mig och syrran ikväll. Mamma har köpt hem gott bröd och mycket pålägg så. Näe håller på att typ svettas ihjäl här inne.. har legat med en filt och sätt film sedan har vi dragit ner alla parsieänner så det börjar bli lite varmt.


Elin är hon åt vänster hon jag tar hand om. Sedan linda min näst älsta syster.
Linda är i skottland just nu och jag ska säga att jag är jäkligt avundsjuk.

Frida

Frida har just kommit hem till mig och vi ska se film, typ beck och wallander. Dom är faktiskt riktigt bra för att vara svenska filmer. Ikväll så blir det att jobba från 4 till 10 så man får ihop lite pengar. Just nu känner jag mig så himla pank. Tror inte jag ska gå ut ur huset förän pengarna kommer in på kontot.


seyah

Blev stan ett tag med frida idag, hittade en fin börs som inte var så dyr. Kostade endast 149kronor så det känder bra. Blev dock inte en vit som jag tänkte från början eftersom den jag ville ha var slut så det vart en liknande i svart.

Vi såg i en tidning att öb hade rea på glassar så vi for dit och köpte en familjebox för 25kronor. haha det var 10 glassar i den bland annat twister och magnum så det blir det att mumsa på ikväll.
Håller just nu på att laga mat eller jag värmer upp en matdosa som pappa hade sparat, orkar inte hålla på och laga mat ensam.. Pappa har farit söderut en vecka nu så jag har lägenheten för mig själv så det kommer väll mest bli matdosor.


Inte jag just nu men..
Nu plingade micron seyah


 


Min middag

När fredrik kom vid 4 tiden och lagt och oss framför tvn så vart jag så jäkla trött så jag bytte till en annan soffa och somnade, sov till klockan halv 8 så det blir väll inget sovande ikväll för min del iaf. Ska iaf mysa med fredrik ikväll så det är nog lungt.


Sitter just nu och äter denna goda filtallrik. (min middag)

En tröja

Glömde misa denna tröja som jag också köpte idag.

Shopping

Har nu kommit hem från stan vart lite shopping fast jag endast skulle ha en börs. Aja lite rolig shopping är alltid bra man blir ju så glad. haha. Iaf så köpte jag typ bara färger känns faktiskt bra eftersom svart är verkligen dystert.

'
Dessa solbrillor.

En kjol.

En blå väska.

Solning med Bad

Sitter just nu och väntar på att Frida och Moa ska komma, blir bad och solning här hemma hos mig på baksidan. Ska bli skönt bara de moln som är kvar på himlen försvinner.

Solade igår också och jag fick faktiskt ganska mycket färg så jag börjar bli brunare nu. Så himla fult att vara vit man ser verkligen inte fräsch ut. typ ett lik eller något. Aja en bild kan ni få senare ska ta på mig bekini och sånt nu. KYSS PÅ ER

Gaaaangster

Äntligen hemma, vart en tripp till maxi som var ganska meningslös men fick mig iaf en chipspåse som är tom nu. Okej inte bara jag som ätit upp den.. Man kan som inte sluta äta då man har tagit första tuggan undra på att folk blir feta av chips.. hehe


Iaf så ringde Carl och ville göra någonting och självklart vill man det hur trevlig som helst. Efter ett tag så hamnade vi på världens sunkigaste mark bara lera och vatten med crocs och sockar.. jippiiii! PL?
Iaf du som skrev anonym om mina punkter jag skriver som jag vill.. orkar inte bry mig här i bloggen precis.


Gangster Källlie

mina två töntar

Klockan 20.14

Sitter just nu i bilen med fredrik och krulle, ska nog fara och köpa körsbär tror jag har blivit beroende av det. Grymt gott och det känns fräscht (stavning?). Har hämtat kameran hos mamma nu så snart kommer det in bilder, festen som var hos mig och en massa andra roliga bilder. Om ni har något roligt att säga så får ni gärna göra det, detta är ju somsagt min tidsfördrift. Finns typ ingenting att göra på internet förutom att läsa bloggar och skriva blogg. Jag som snart har nått mina 1000 läsare ;) Yeeh!!!!!  Känns så otroligt roligt tror jag ska fixa lite sponsorer snart så att jag kan få lite pengar. Annars orkar man ju knappt bry sig.. Förutom om er läsare då jag vill ju att ni ska ha den bästa bloggen i världen så.. hehe jaa gud vad seriös man kan vara ibland.. näe babblar nu hejs..


 


Ingen sol idag

hejsan, det är 18 grader ute och jag är hundvakt, ingen sol eller något. Fast det är inte så jätte kallt ändå. Hoppas på att solen ska komma fram någongång så att man slipper vara så trött. Fredrik är ledig idag så är men han just nu, ska fara till en kompis som har en leonberger vi ska se om hunden som jag är hundvakt till gillar den hunden eftersom hon typ hatar eller är rädd för alla andra hundar. haha stackarn, hon har blivit en riktigt knähund.


Ussch vad trött jag är

En gnällspik

Sitter just nu i degernäs med syster och systersonen, han ska just nu äta mat och gnölar lite, men glad har han varit hela morgonen så han får vara lite sur nu. 
Annars så håller jag på att hjälpa mamma med gården, tar bort ogräs och fixar till lite. 

Elsa om du ser detta så kan du ringa på hemtelen. om jag inte svarar så skriv här så ringer jag upp :)


  

Snabbis

Godmorgon, sitter just nu hemma hos pappa och ska snart göra mig lite frukost. Vet inte riktigt vad jag ska hitta på men. Pappa brukar oftast ha de ganska tomt i kylen. Måste fara och lämna josses skor också fast jag glömnde mobilen hos fredrik så hon måste kolla på apberget.. hehe

Ska hem till mamma idag igen och hjälpa henne så gott jag kan, blir så himla less på att göra saker länge, vill gärna byta efter typ en kvart haha.. Blir ingen bild nu ser inte så fräsch ut just nu.

Puss

Compaq mini 730

Sitter just nu på den nya mini datorn, jätte söt är det verkligen. Trodde helt ärligt att det skulle vara sämre men den är faktiskt riktigt bra för det priset jag betalade. 3000kr på rean. Älskar verkligen rea!


gissa vilka

Hejsan, vart inget skrivande igår, vet inte riktigt vad jag gjorde men. Snart kommer alla syskonen hit till pappa och det blir pannkaka till middag. Sedan förhoppningsvis kommer Baby hit och sover.


Imorgon blir det jobb och slit hemma hos mamma sjukt drygt om det ska vara sånt här väder. Sedan onsdag så blir det att fara och kolla på springskor och en mini dator. Behöver det så himla jobbigt att bära denna klumpiga dator till skolan varenda dag :) ska bli skönt




Sandra gör tre stycken "kändisbloggares" poeser :) har ni lust kan ni ju
gissa vilka :)

FESTA

Kan verkligen inte sitta hemma ikväll så för mig blir det utgång :)


Jag kan

Gud jag vet inte riktgit vad jag ska göra, vill verkligen hitta på något ikväll men pratade just med syrran och hon sa att jag kommer må ännu sämre imorgon och det vill jag verkligen inte göra.

Aja får se hur det blir ikväll.


kolla jag filear en fisk.

Lördagen spenderas nog hemma

Sitter just nu i pyjamas framför tvn, går verkligen inte att sova då man är förskyld. Man stör sig hela tiden på att halsen kliar och att näsan rinner... åh hjälp mig..

Ikväll var det ju som sagt tänkt att festa men jag vettefan om det blir. Kanske om förskylningen lägger sig ner nu mot kvällen annars så blir det en annan gång. Orkar inte va förkyld typ hela sommarlovet. Förhoppningsvis så kommer Fredrik snart och hämtar allas dricka så de kan ha roligt ikväll..jag vill vara med.. Får se om jag en orkar göra någonting ikväll. Har knarkat lite fler clementiner tror jag ätit typ 8 stycken nu sedan turkiska peppar för halsen.


I know you love me.. haha ville härma Dessie och kissie
ROLIG JAG ÄR JO JAG VET.

Ett litet inlägg från mig till dig

Sitter just nu och ser på pistvakt, ibland kan de få till ett litet skämt här och där. haha
Är också jätte förkyld, rinner ur ögonen, näsan och har ont i halsen. Har till och med varit på apoteket och köpt kanyang tror jag det stavades och halstabletter som typ domnar bort halsen. Kan lova er att det är grymt jobbigt.
  

Tänkte bara skriva ett litet inlägg så att ni vet att jag lever. har hittat kabeln nu till kameran så jag lägger in bilder då jag blir lite friskare. (lovar denna gång) haha

så det kan låta

goddag tror jag man säger?..håller just nu på att platta håret och tar samtidigt om en hund. har varit "barnvakt" ska ta hand om den hela veckan ut. hon står och gnölar hela tiden och vill ha uppmärksamhet. bortskämd hund det dära.


hade tyvärr ingen bättre bild eftersom jag sitter på pappas dator.

Ska snart fara och fixa lite dricka till i helgen, har endast en 7.0 och 3 cider så lite till måste jag ha.
Senare ikväll så ska jag fara till hundens ägare och fika kring 7 tiden sedan måste jag städa mitt rum. mamma kommer hem med en klädhängare ett sånt där som dom typ har på modevisningar där alla klänningar hänger så jag får lite ordning på mitt rum. just nu är alla kläder på golvet och man får skäll varenda dag. haha älskar min pappa.



varför ser jag ut som en 12 åring utan smink för?





Bara jag

Är man het så är man ;)






Kort varsel

Kan ni gissa hur trött jag är.. min syster ringde klockan halv 8 imorse och frågade om jag kunde ta hand om Linus och självklart kan man ju inte tacka nej men jag kan lova er att jag är grymt trött.
Har inga bilder att visa er eftersom jag sitter på hennes killes dator så det får bli ikväll då ska jag ladda in alla bilder :) puss
han tjatar om datorn nu så

Mizzy Elliot

Hejsan, sjukt länge sedan jag skrev nu men jag sitter inte så mycket vid datorn nu då det är sommar så jag kan som inte skriva. Har iaf sjukt mycket bilder på min kamera som jag måste lägga in på datorn och visa.

Har shoppat ganska mycket nu på slutet också som är ganska roligt att visa. lite mode ni vet ;)
Sitter just nu hemma hos baby har döpt om han på min mobil till det eftersom alla har ju älskling nu för tiden så det blir inge roligt längre. så sitter hemma hos min baby nu och lyssnar på en Mizzy Elliot hon har faktiskt en hel del bra låtar.
Ska försöka blogga minst en gång om dagen iaf :) då blir väll alla glada, mina 1000 besökare kanske kommer tillbaka då ;)


RSS 2.0