shopping day

Shoppning vart det idag, jag och frida for till strömpilen och tittade på kläder. Vart lite less på stan där man typ är varje dag så det blev där idag.


ny duschad och go.. haha
Leopardglasögonen är sjut snygga, tycker inte att jag fick till en bra bild på dem
nu men vissa av er får ju se dem i verkligheten :)

hittade också ett diadem och en rå snygg Bh som verkligen formade brösten fint.


Shopping från igår


jeans från nichole 300kr

Väst från hm 200kr

Skor 100kr

Sommar?

God morgon, förmodligen så sitter väll alla vid skolbänken nu och pluggar stenhårt.? Vaknade imorse av att det snöade ute.....jag som trodde att sommaren var päväg nu. kändes som det iaf då det var +25 grader ute på min balkong. Aja bara att gilla läget. Ikväll blir det förhoppningsvis att vara med lite folk, eller kanske man ska ta det imorgon. Får se om det händer någonting intressant ikväll. Menmen ska iaf gå och göra tandblekningen nu så att man får lite vitare tänder, inte dumt det inte.


Sunny Beach

Förra inlägget skrev jag för 7 timmar sedan och det kom nyss in. kul..
iaf så hämtade jag moppen och klockan två kom sophia, vi tog en runda på stan och för en gångs skull så jag var inte shoppa sugen.. någonting har hänt, kanske är det för att jag måste börja spara pengar som faaeen nu för att vi ska ju utomlands i sommar. ååh vad man längtar allså. blir nog bulgarien..
Men nog om det jag hittade iaf ett par jätte söta skor från hm och ett par jeans från nichole. Jag borde hinna lägga in alla bilder i morgon eftersom jag kommer göra nada då.


söt right?

Förstår mig inte riktigt på det är med koder och skit, jag suttit hela morgonen nu och försökt få till en snygg header men det sket sig.. det är bara att skratta och le åt det..  
Det får vara så här ett tag nu kanske inte det roligaste men. iaf så ska jag gå nu hem till mitt förra hem och hämta min moppe som pappa har lagat. haha jag är typ värsta nörden som tycker det är rå kul att köra,

nu vet ni att jag lever iaf :)


Tandblekning

Sitter just nu med tandblekningen, har suttit i en timme nu så det är bara en timme kvar. Jäklar vad jobbigt det är inte öppna käften på hela två timmar. Tur att man är ensam hemma. Nu får vi bara hoppas på att det funkar så att man inte gör detta i onödan. Har till och med hunnit måla alla tjugo tår och fingar + att jag har smörjt in mig med brun utan sol. Orkade inte gå till solariumet, tur det. Vill ju inte få rynkor.


söt man är.

Tisdagens Planer

Idag så tänkte jag som sagt bara ägna all tid åt mig själv.

Måste fila och måla naglarna.

Antingen gå till solariumet eller smörja in mig med brun utan sol.

Lägga in dagens outfit i bloggen

Fixa en header

Bleka tänderna


Fota kläder som jag shoppat

Kommer nog på mer planer under dagen, men nu så ska jag ta och lägga mig i badet med en ansiktsmask


Morgonen är startad

Vilken härligt morgon det har varit och jag hoppas bara att det håller sig ända tills kvällen. Jag startade dagen med en promenad på 35 minuter så nu är jag ganska pigg. Har nyss ätit frukost och ska snart börja ägna tiden åt mig själv.

Frukosten bestod av långfil (nivet sådär som är seg och jätte god) med flingor, lite russin och mycket blåbär. Det blev också 3 stycken klyftor honugsmelon och ett glas vatten att skölja ner omega 3 och blåbärs tabletter med. (mammas påhitt)

Ska nu återgå till Oprah show.
hejs


utan bild

tänkte bara slänga in ett litet inlägg och berätta vad jag har gjort idag. Mamma kom och hämtade mig vid halv 11 och vi for till stan, fick ju insperation av frida på kläder och jag hittade jätte fina saker på stan som jag någon dag nu i veckan måste springa och köpa. Men först så ska jag prioritera? gymkort. måste fara dit imorgon och ta tag i det där, har varit så lat på sista tiden. blir nog en hel del att göra imorgon men det får ni veta då. ska nog vara hemma hela dagen så jag får se vad jag hittar på.
Snart så kommer Fredrik och hämtar mig och vi ska sova hemma hos honom inatt. tror jag ska ta en promenad hem på morgonen så man blir lite pigg. får se hur det blir med det om man är så sugen på det på morgonen :P

bilder på allt kommer in imorgon, har nu hämtat laddaren nu hos mamma så att jag kan föra in alla bilder från kameran.

ha en bra kväll hejs



Ny vecka nya tag.

Dagen har bara gått ut på att fixa klart lite i mitt rum så nu ser det mer ut som ett rum än som eller renoveringsobjekt. läste fridas blogg nyss och jag fick väldigt mycket insperation om kläder så det blir stan med mamma imorgon, tänkte härma henna lite också och lägga ut det jag har köpt nu undertiden jag inte har bloggat. jag har somsagt kameran laddat den nu så.

För er som vill veta så är mobilen igång igen (A)

tuppen är uppe

jag är som vanligt uppe med tuppen, dagen som väntar är nog målning i lägenheten (mitt rum) vill verkligen få klart det nu så att man kan börja sätta upp saker på väggarna. så detta blir det förhoppningsvis. Annar så vet jag inte det kommer nog ta hela dagen och ikväll ska jag och fredrik ha en mys kväll :)

aja skriver nog senare hejs :)

klippning och färgning

Om ni inte har så jätte mycket att göra kan ni ju läsa detta inlägg ;)
Ikväll blir det att sitta hemma och ta det lugnt har mått jätte konstigt idag så det blir att vara hemma, tänkte att jag kanske ska börja göra denna blogg lite snygg men jag tror det får bli imorgon eftersom jag måste ta nya bilder på mig själv (A) haha alla de andra är så himla gamla och jag är riktigt less på dem.
juste jag ska ju klippa och färga håret snart också, frida skulle boka någon tid så vi ska fara och göra det tillsammans.
Undra hur jag egentligen ska göra? har funderat på att göra mittbena eftersom jag verkligen vill prova någonting nytt plus att om man har det så är det lätt sedan att få snebena man kan som variera sig :)

 
tänkte nästan som det håret men denna färg? skulle det vara snyggt?
jag får alltid gå med en fläckt vid håret så att det inte bara ligger helt neråt.. haha
eller ska jag blir riktigt blond? panik kan jag säga er att jag har.. hjälp?


Bloggen startar igen

Jag tror nu att det är dags att börja blogga igen, känns som att insperationen är tillbaka. ska försöka få igång kameran så att den funkar. inte det roligaste om det inte finns bilder i bloggen. Tänkte berätaa lite vad jag har gjort i veckan. Jo i veckan så har det varit prao, jag har då varit hos min systers assistent där jag har fått sätt hur min syrra har det där hon är och jag har fått tagit hand om henne och varit med på olika aktiviteter. Det är en helt annan sak att ta hand om henne hemma och sedan ta hand om henne på skolan, mycket mer säkerhet och sånt. Jag har inte gjort så himla mycket undertiden jag inte har bloggat. Eller jo jag har ju shoppat en hel del nu på slutet så då kameran är laddad ska jag visa er. en sak till är att jag ska göra så att bloggen blir lite roligare att gå in på, kanske lite färg och sånt. något tips på färg?

klockan är 07.58

God morgon, här sitter jag och är hur pigg som helst. vaknade klockan 7 imorse lite tidigt haha jag som brukar vakna vid 8. eller jag har gjort det hela veckan. just nu så har jag ingen aning om vad jag ska göra idag. Kanske blir att hålla på med lägenheten :) ska ringa pappa och höra om det senare. hoppas fredrik få igång skoterna idag också för då blir det körning :) har inte hunnit köra så mycket sedan jag fick mitt skoterkort. ajaska sluta skriva nu fredriks tagentbord suger apa.


haha söt man är, tänk att detta var en vinter/vår dag vi satt ute med solstolar
och t-shirt. såskönt

Packat och Klart

Nu har jag packat, blev 4 STORA kartonger med kläder, väskor och skor. Man inser nog inte hur mycket kläder man har förän nästan allt är samlat på en och samma plats. Nu är det bara att packa ihop kläderna jag har hemma hos mamma och sedan bär det av. Ni som inte vet så ska jag flytta till en lägenhet. Ska bli riktigt roligt faktiskt, få göra om mitt rum som jag vill och bara packa in saker. Ska nu bege mig hem till Fredrik och ikväll blir det subway förhoppningsvis iaf :)

ha en bra dag nu alla så höres vi puss :)

på bättrings vägen

Sophia ringe igår och ville att jag skulle följa med till stan, tyvärr så kan jag inte eftersom min syrra fick magsjuka igårkväll och mamma det inatt så jag hjälper mamma med att ta hand om syster. Just nu så känner jag mig friskare, jag har fått i mig frukost så det går framåt. fortfarande ont i magen men det kommer nog gå över under dagen.

Om jag har orken så kan jag lägga upp lite bilder från shopiing då jag inte har bloggat så mycket :)
måste bara säga att jag har minskat två centimeter runt magen sen jag igårnatt då jag fick magsjuka. hahaha

Magsjuka

jag har inte kunnat uppdatera nu på ett tag eftersom jag ligger och har magsjuka. När jag kom hit i Fredags så hade min lillebror magsjuka och jag trodde verkligen inte att jag skulle få det men nu inat var jag uppe minst 7 gånger och spydde. Har svin ont i magen nu också, har inte kunnat äta någonting på hela dagen så jag är helt utsvulten. haha mamma sa då någonting positvt " se det som någonting positivt nu kommer alla dina jeans vara förstora. haha jaa tappat något kilo har jag väll gjort. Fredrik sov här inatt så jag hoppas verkligen för hans skull att han inte få magsjuka nu. juste min syrra fick det just också för bara kanske 20 min.

Ni får ha en bra dag, ska försöka få i mig bananen som jag har hållt på med sen imorse. haha en pytteliten banan och jag har inte fått i mig den än.

RSS 2.0